Eddy (Lommel België)

Uitstekende service.
Uitstekende service.
2 Stralers kapot na 6 jaar dienst. Deze werden met de glimlach omgeruild voor 2 nieuwe. Uiterst behulpzame en vriendelijke medewerkers. Top ! Dankjewel. Ik zal jullie blijven aanbevelen.

Uitstekende prijs/kwaliteits verhouding.

Demey-Cornelis

Halverwege november 2016 hebben wij in het verkooppunt van SuperSauna te Roeselare een Infrarood Sauna FYSIO 110 in Red Cedar aangekocht met optioneel een Full Spectrum straler. De verkoper Hannes... Halverwege november 2016 hebben wij in het verkooppunt van SuperSauna te Roeselare een Infrarood Sauna FYSIO 110 in Red Cedar aangekocht met optioneel een Full Spectrum straler. De verkoper Hannes was zeer behulpzaam bij onze keuze.
De levertermijn van 6 weken werd gerespecteerd en gebeurde correct op 30 december 2016.

Zeer goede prijs/kwaliteit verhouding !
Perfecte communicatie met betrekking tot de levering !

Daems Tom

Goede service en correcte levering.
heb een Fysio 110 cabine : echt top
Goede service en correcte levering.
heb een Fysio 110 cabine : echt top
wel lang moeten wachten op levering, maar komt omdat het een nieuw model is. chauffeur was zeer vriendelijk en heft uitleg gegeven. cabine zeer makkelijk te installeren

zeer goede kwaliteitn makkelijk te bestellen

Lut Eerdekens Tremelo

Na een aangenaam en nuttig gesprek met de verkoper in de winkel hebben wij dadelijk beslist dat bepaalde model dat werd aangeraden ,te kopen. Na nog geen 4 weken werd onze sauna aan huis geleverd en... Na een aangenaam en nuttig gesprek met de verkoper in de winkel hebben wij dadelijk beslist dat bepaalde model dat werd aangeraden ,te kopen. Na nog geen 4 weken werd onze sauna aan huis geleverd en inderdaad is hij zelf makkelijk te monteren weliswaar heeft het ietsje meer dan de vooropgestelde 60 minuten geduurd. Het voorgestelde model past perfect bij onze eisen en wensen. Wij genieten een drietal keer per week van de heerlijke maar vooral draagbare warmte en het is perfect voor stramme en pijnlijke spieren in nek en schouders.

duidelijke website met goede omschrijving en prijsaanduiding
vriendelijke verkopers in belgie
snelle levering

Peter Buyssens

Goede prijs kwaliteit

Alles is duidelijk

Dankers

Hoeksauna gekocht, snelle levering en goede advies. Zeer klantvriendelijk geholpen

specialisme sauna's

ga zo door

Kris Ooms

Zeer goed ontvangen ,zeer goede levering en plaatsing

Goede verkoper

Een verrassend positieve ervaring ! Een vriendelike ontvangst in Roeselare - tijd om rond te kijken - duidelijke informatie - kans om uit te proberen en te vergelijken.

Opvallend positief : de zeer correcte service en duidelijke, eerlijke info ! De beloftes worden zeer correct nageleefd en itgevoerd !

Voor ons ales ok zoals het is !

A. van de Kraats

Heel positieve ervaring. We werden in Vlierden gastvrij ontvangen en uitstekend voorgelicht. De bestelling werd geplaatst, levering zou wellicht nog vóór einde jaar kunnen zijn. We waren blij... Heel positieve ervaring. We werden in Vlierden gastvrij ontvangen en uitstekend voorgelicht. De bestelling werd geplaatst, levering zou wellicht nog vóór einde jaar kunnen zijn. We waren blij verrast toen dat zelfs een week vóór Kerst bleek te zijn!
We hebben er inmiddels al meerdere keren gebruik van kunnen maken en zijn er erg tevreden over.

Prima voorlichting, goede service en prompte aflevering

slechts een paar details:
1) de montagehandleiding bleek niet helemaal te kloppen met het geleverde model, dat aan de voorkant geschroefd wordt
2) het zou handiger zijn als er in het...
slechts een paar details:
2) het zou handiger zijn als er in het plafond voorzien was in een extra gaatje om de kabel van de lichttherapielamp door te voeren. Deze kan bij gebruikmaking van het bestaande gat óf niet vlak tegen het plafond gemonteerd worden, óf hij kan niet in het midden, omdat de kabel op een hoek uit de lamp komt. Was wel vrij simpel op te lossen: nieuw gaatje erbij geboord

de Poorter Marc

Heel positieve ervaring. We hebben onze IR sauna in Roeselare besteld en werden daar heel goed ontvangen, goede uitleg gekregen en bestelling was in een mum van tijd gebeurd.
De levering is...
De levering is gebeurd zoals beloofd, binnen de vier weken.
We kregen de week voor levering een telefoon met vermelding van vermoedelijk uur. De dag zelf telefoneerde de chauffeur ons dat hij op weg was en het nog zo'n 45 min zou duren.
Was heel behulpzaam bij levering van het pakket. Een aanrader!

Kennis van zaken