Gasia Hans

Uiterst positieve ervaring .Ik zou zeggen dat alle bedrijven zo zouden moeten functioneren! Om te beginnen was de website heel overzichtelijk,ook voor de leek. Eveneens in de showroom was de uitleg... Uiterst positieve ervaring .Ik zou zeggen dat alle bedrijven zo zouden moeten functioneren! Om te beginnen was de website heel overzichtelijk,ook voor de leek. Eveneens in de showroom was de uitleg van de verkoper zeer hulpvol in het kiezen van onze cabine. In alles waren van hun woord! Erik ( de verkoper) hielp ons in het nemen van de juiste beslissing, naar onze behoefte en niet naar hun profijt!

Doe zo voort!

Christiane Dirix

Zeer goede uitleg van verkoper Erik, hij verkoopt geen kat in een zak. Infrarood is iets persoonlijks, je moet de juiste sauna hebben en daar kent Erik de knepen van het vak. Hij kijkt naar de... Zeer goede uitleg van verkoper Erik, hij verkoopt geen kat in een zak. Infrarood is iets persoonlijks, je moet de juiste sauna hebben en daar kent Erik de knepen van het vak. Hij kijkt naar de juiste cabine voor de persoon in kwestie
Perfekte timing zoals beloofd
Thuisbezorging tot in de puntjes geregeld, zeer vriendelijke en behulpzame chauffeur

Onklopbare prijzen

We hebben ineens drie diverse cabines besteld in de familie

Ik zou zeggen, doe zo voort

peter claes

Via internet een valero 210 infraroodsauna gekocht . Goede info van de verkoper aan de telefoon en aansluitend een correcte info over levering en plaatsing . De installatie gebeurde probleemloos... Via internet een valero 210 infraroodsauna gekocht . Goede info van de verkoper aan de telefoon en aansluitend een correcte info over levering en plaatsing . De installatie gebeurde probleemloos door een technieker van supersauna . Bij deze montage werden echter kleine problemen opgemerkt die niet ter plaatse opgelost konden worden . Supersauna heeft nadien alles in het werk gesteld om deze op te lossen waarvoor dank .
Correcte service !

Makkelijk en vlot bestelling, levering en plaatsing.

Duidelijk en slimme info om zelf plaatsing uit te voeren.

Meer informatie over levensduur elektrische onderdelen (lampen) en vervangtijden.

Rambour Marnick

Uitstekende info en levering.
Zeer mooi afgewerkt en eenvoudig om op te slaan.
Filmpje op internet heeft de werkelijkheid weer.
Meestal ziet het er eenvoudig uit tot je het zelf...
Uitstekende info en levering.
Zeer mooi afgewerkt en eenvoudig om op te slaan.
Filmpje op internet heeft de werkelijkheid weer.
Meestal ziet het er eenvoudig uit tot je het zelf moet doen.

Zeer duidelijke info.

Het is een detail.
Het is een detail.
Wanneer je kiest voor de lichttherapie, dan zou er een gaatje in het plafond moeten worden voorzien om de aansluiting hiervan te kunnen doorsteken. Nu moet je het gat gebruiken van het spotje. Als je de lamp wil in het midden steken dan sluit de lamp niet tegen het plafond door de uitstekende draad. Wij hebben het zelf opgelost door een gaatje erbij te boren maar daar heb je natuurlijk gereedschap voor nodig.

daem dirk

Naar winkel in Roeselare geweest en correcte informatie gekregen en heel klantvriendelijk

Geen voorschot nodig wat ons een veilig gevoel gaf daar we de firma toch nog niet kende en zo een wederzijdse vertrouwen geeft
Correcte levertijd en goed op de hoogte gebracht van datum en...
Correcte levertijd en goed op de hoogte gebracht van datum en half uurtje voor levering nogmaals opgebeld dat ze eraan kwamen

Verheyden Jan

Een super de luxe verkoper in Antwerpen en daarna nog een meer dan prima installateur. Ook de communicatie op internet betreffende de levering was enorm aan te bevelen. Voor ons is er maar een adres... Een super de luxe verkoper in Antwerpen en daarna nog een meer dan prima installateur. Ook de communicatie op internet betreffende de levering was enorm aan te bevelen. Voor ons is er maar een adres voor een goede sauna en ircabine.

Een heel heel goede communicatie met de klant

houden zoals het is, het werkt prima

DE PESSEMIER PASCAL

Goede service en bediening

de smet kristof

Tevreden over afspraak en levering goed telefonisch contact

Will

Na een tijd rond gekeken te hebben naar een infrarood sauna, zijn we in augustus naar Supersauna in Vlierden geweest.
Zeer goede uitleg over de diverse sauna's. De verkoper informeerde goed...
Zeer goede uitleg over de diverse sauna's. De verkoper informeerde goed naar de wensen van ons en probeerde niet vlug een sauna te verkopen. In oktober zijn we terug gegaan naar Vlierden en de infrarood sauna besteld. De Infraplus 2 Trendy.
Keurig op tijd afgeleverd. Het in elkaar zetten is inderdaad in een uur te doen met twee personen. Zeer mooi product, die na installatie het ook meteen doet.

Snelle levering, goed advies over aanschaf. Vriendelijk personeel!!

Dienstverlening is perfect, ga zo door!!