Henderix Johan

Vanaf het eerste contact via de website en nadien ook in het verkooppunt in Roeselare, ook zeer goede indruk waardoor SuperSauna onmiddellijk ons vertrouwen kreeg t.o.v van al de andere leveranciers... Vanaf het eerste contact via de website en nadien ook in het verkooppunt in Roeselare, ook zeer goede indruk waardoor SuperSauna onmiddellijk ons vertrouwen kreeg t.o.v van al de andere leveranciers die we hadden gecontacteerd. Ook het telefonisch contact was vriendelijk en correct, idem voor de levering en de prijsafspraken. Het is nog te vroeg om de kwaliteit van onze infraroodcabine te beoordelen, maar we hebben er het volste vertrouwen in.

Prijs en aanbod

Geelen

Hele vriendelijke en kundige verkoopster in de winkel. Goede service en snelle levering.

Ruime keuze, snelle levering.

Correcte levering, duidelijke informatie. Het persoonlijke aspect van supersauna was voor mij de drijfveer om er te bestellen. De klant kan er terecht met vragen en voor begeleiding.

Het persoonlijk contact zowel bij bestelling als bij levering.

Perfecte opvolging van de gemaakte afspraken. Correcte levering en plaatsing. product voldoet aan de verwachtingen!

Goede informatie ontvangen, correcte opvolging levering en plaatsing

nee

R. van Eck

Zeer goed. Vriendelijk personeel, duidelijke website en een snelle service.

Overzichtelijke en informatieve website. Zeer prettig dat er zoveel informatie op jullie website te vinden is over de infrarood sauna.

Myrke en Guy Van Audenhoven-Dedobbelaer

We werden zeer vriendelijk ontvangen. We kregen een professionele uitleg over de infraroodcabines. Al onze vragen werden beantwoord. Wat wij persoonlijk heel tof vonden, was dat de verkoper Eric ons... We werden zeer vriendelijk ontvangen. We kregen een professionele uitleg over de infraroodcabines. Al onze vragen werden beantwoord. Wat wij persoonlijk heel tof vonden, was dat de verkoper Eric ons super goed heeft geholpen. Het is een man met een uitgebreide productkennis.

De eerlijkheid en uitgebreide productkennis.
Sneller geleverd dan verwacht.

Persoonlijk vonden wij de buitenkant van de zaak (Heusden-Zolder) niet uitnodigend.

Strijbios

Uitermate tevreden over de informatie voor de aankoop.

Bij de aankoop werden wij er door de verkoper op gewezen dat de 1e keus niet de beste was voor ons. Hij verwees ons in eerste instantie naar een goedkoper alternatief. Uiteindelijk toch voor een... Bij de aankoop werden wij er door de verkoper op gewezen dat de 1e keus niet de beste was voor ons. Hij verwees ons in eerste instantie naar een goedkoper alternatief. Uiteindelijk toch voor een iets luxere gekozen die ook aan de wensen voldeed.

Als tip zou ik mee willen geven om op deze persoonlijke manier verder te gaan en niet op de zuivere commerciële toer te gaan van het moeten verkopen. Het kan zomaar voorkomen dat de IR Sauna niet de... Als tip zou ik mee willen geven om op deze persoonlijke manier verder te gaan en niet op de zuivere commerciële toer te gaan van het moeten verkopen. Het kan zomaar voorkomen dat de IR Sauna niet de juiste keus is voor de klant.

Freddy Deslé

Na een verkenning van het aanbod van IR cabines besloten we met SuperSauna in zee te gaan. We plaatsen onze bestelling en op het afgesproken moment kregen we een telefoontje. Ons tuinhuis was... Na een verkenning van het aanbod van IR cabines besloten we met SuperSauna in zee te gaan. We plaatsen onze bestelling en op het afgesproken moment kregen we een telefoontje. Ons tuinhuis was evenwel nog niet afgewerkt en de levering werd vlot uitgesteld. De levering zelf gebeurde op het afgesproken moment. De montage was een makkie. In een uurtje zat de cabine Infraplus 5-hoek dual in elkaar. Een onderdeel was in het transport beschadigd. We meldden dit via de website. Dat was op zaterdag. Tegen zondagmiddag hadden we een antwoord. Een vervangstuk wordt geleverd.

De goede informatie die we kregen op het verkoopspunt te Roeselare.
De snelle reactie op de melding dat een onderdeel in het transport beschadigd was.

Tot op vandaag zie ik er geen.

?zeer vriendelijk en behulpzaam aan de telefoon!
Goede service en mooie aanbieding!

Het vriendelijke onthaal aan de telefoon en de behulpzaamheid om een fout onzentwege recht te zetten

We hadden hoekcabine maar de handleiding was van andere cabine ,
We hadden hoekcabine maar de handleiding was van andere cabine ,
De bijgeleverde lamp( carbonstraler) had geen info waardoor we niet wisten waar en hoe ze te gebruiken, na email hierover direkt een mail terug met de nodige info, waardoor dit euveltje snel was opgelost en bewijs van goede service!

Stefan

Goeie uitleg in de winkel ( Antwerpen )

Goede kennis van het product

Duidelijker plannetje ivm installatie infrarood sauna
Bodem mag meer en beter verstevigd worden ( ev vijzen ipv nietjes)
Bij ons kwamen er balkjes los bij het ineenstrengelden