annette

Goed en snelle levering

Wout Witvliet

Goede ervaring levering bladmuziek

Prima producten voor mijn doel. Ik ben accordeonist bij een zangkoor.

Zou graag meer populaire liedjes voor zangkoren vinden.
Bijvoorbeeld 'de vissers van San Juan' van Frank en Mirella of 'Naar de Kermis' van Ronny Tober en Ciska Peters.

2 keer losse nummers besteld.

Basters

Super Snelling service

Kartonnetje bij de bladmuziek verkreukt heel erg.

Diverse keren bladmuziek besteld. Wil geen abonnement (te veel bladmuziek per jaar in niet altijd mijn keuze)

duidelijke niet al te moeilijke versies van aardige muziek (van makkelijk tot wat moeilijker)

ga zo door, en kies niet altijd voor de uiteraard populaire hollandse smartlap-hits.. maar over het algemeen prima bladmuziek

Hugo G.R. Depestel Brugge

De keuze aan bladmuziek is ruim. De bestelling gaat prima (een min-puntje) dat ik hieronder vermeld.

Eenvoudig om te bestellen. Je wordt niet lastig gevallen eens je een bestelling geplaatst hebt. Je kunt op het moment dat het voor je past rustig de bestaande bladmuziek bekijken.

Het zou handig zijn, moest je rectstreeks van uit België kunnen betalen (en niet vooraf moet overschrijven).
Een tip : naast het genre ook een mogelijkheid voorzien om een bladmuziek te...
Een tip : naast het genre ook een mogelijkheid voorzien om een bladmuziek te selecteren volgens taal, hits, klassiek ...

H.p.schroevers

Goed.

Nee.

Per toeval op internet gevonden

toos641@hotma.com

Heel goede ervaring goede service