onbekend

Leuke cadeautips. Leuk dat je het geschenk kan downloaden.

Is niet altijd noodzakelijk om het geschenk ook nog per post te ontvangen, wat eveneens kostenbesparend is.

Reactie SurpriseFactory:

Bedankt voor je review en ook bedankt voor het verbeterpunt! We gaan de mogelijkheden bekijken :-)
Fijne dag,

Minne

Super, enkel dat de mensen van het vliegen niet reageren op mail of telefonisch voor een datum te prikken

Alles correct verlopen

communicatie met de aangeboden diensten

Bestelling verliep redelijk vlot. Ik ben nu benieuwd naar de afloop bij de reservatie van de activiteit.

Goed aanbod van activiteiten (alhoewel je goed tussen de regels moet lezen wat je eigenlijk krijgt voor je geld)

tot op heden , niks, maar ik wacht op de uitvoering van de ten gelde making van de bons

elsi

Altijd weer een super goede ervaring.het is niet de eerste keer dat ik iets bestel

snel en discreet

Minie van der velde.

Schandalig wat bij ons is gebeurt.ik kijk altijd naar radar ben ook lid.ga hier een melding van maken.met alle deelnemers.
Het ergste is dat jullie het werk door jonge stage lopers laat doen....
Het ergste is dat jullie het werk door jonge stage lopers laat doen. wat erg.

niks

alles

Reactie SurpriseFactory:

Bedankt voor je review, Minie. Ontzettend vervelend om te horen hoe de workshop verlopen is. We hebben je een mailtje gestuurd en we gaan dit uiteraard uitzoeken bij de organisator!
Vriendelijke...
Vriendelijke groet,

Stijn

Duidelijke presentatie en uitleg op de website! Vlotte manier van bestellen! De kadobon onmiddellijk digitaal ter beschikking hebben is een troef!

Uitgebreide keuze, duidelijke procedure van bestellen en snelle levering

Aanbod blijven uitbreiden

Reactie SurpriseFactory:

Bedankt voor je review, Stijn! Leuk om te horen.
Fijne dag,

Saly

Heel goede site makkelijk en overzichtelijk. Mooi kwaliteit en rappe verzending

Rappe verzending

Steven

Alles verliep vlekkeloos

Duidelijke communicatie en afspraken

Voorlopig geen gevonden

Inez

Leuke ervaring

Unieke cadeaus

Vermelden wanneer het pakje aankomt

I. de Graaf

Positief contact.

Directe communicatie, ook bij problemen van verzending en het ontvangen van de bonnen.

Bij bestelling vanuit Nederland op de Belgische site wordt gevraagd om de gemeente in te vullen. Soms komt de dorpsnaam daar niet mee overeen. In Nederland heeft de vermelding van de gemeente in het... Bij bestelling vanuit Nederland op de Belgische site wordt gevraagd om de gemeente in te vullen. Soms komt de dorpsnaam daar niet mee overeen. In Nederland heeft de vermelding van de gemeente in het verzenden van post geen relevantie.