Mieke Horemans

Ondoorzichtige info.
Ondoorzichtige info.
Bons zijn niet inruilbaar. Staat "ergens" vermeld in de algemene voorwaarden die je moet accepteren bij betaling. Dit staat nergens anders op de site vermeld. Dus eenmaal aangekocht en de persoon is niet tevreden met uw cadeau kan dit niet worden ingewisseld voor iets wat wel naar diens zin is.
OPGEPAST!

Reactie SurpriseFactory:

Bedankt voor uw review, Mieke. Wij vinden het vervelend dat u zo ontevreden bent! Dat cadeaubonnen niet geruild kunnen worden vermelden wij op onze site ook in de veelgestelde vragen.... Bedankt voor uw review, Mieke. Wij vinden het vervelend dat u zo ontevreden bent! Dat cadeaubonnen niet geruild kunnen worden vermelden wij op onze site ook in de veelgestelde vragen.
Vriendelijke groet,

Frissaer Annemie

Snelle en overzichtelijke afhandeling bestelling surprise-bon en aflevering op tijd! Was voor de bestemde personen een “echte verrassing”!

Snelheid

Neen, jullie voldeden aan de verwachtingen

Reactie SurpriseFactory:

Bedankt voor je review, Annemie! Leuk om te horen.

Ann

Prima , correct én snel

Origineel

De Bruyne Annemie

Zeer tevreden met onze eerste aankoop!

Snel en efficiënt!

Tot hiertoe zeker niet...

Hélène Verhoestraete

Goede service en snelle levering ! Ik ben zeer tevreden en zal zeker meer cadeaus bestellen via hier.

Niets

Reactie SurpriseFactory:

Leuk om te horen, Hélène! Bedankt voor je mooie review.

Albert Marën

Prima ervaring, alles correct verlopen

jannique clarysse

Mooie aanbiedingen! alles zeer correct verlopen

speciale dingen

wat lagere prijsklasse zou ook fijn zijn

De raeymaecker greet

Vlot, gericht en to the point!

Je krijgt mooi overzicht en je kan zowel via mail als per post versturen. Vind ik schitterend!

Reactie SurpriseFactory:

Bedankt voor je mooie review, Greet! Fijn om te horen.

Kelly

Supertoffe website! Makkelijk en simpel in gebruik!

Duidelijke info! Grote keuze!

Iets snellere levering.

Bol

Afhandeling was snel en correct, maar de opgegeven locatie klopt niet. Er wordt bij de steden Antwerpen vermeld, maar er is geen workshop daar en er worden geen data aangegeven voor deelname.

Snelle afhandeling

Geen valse info geven en data vermelden voor deelname workshop

Reactie SurpriseFactory:

Beste, bedankt voor uw review. Fijn dat u dit aan ons doorgeeft! Wij gaan het uitzoeken bij de organisator en wij zullen u daar een mail over sturen.