Pascale Mahy

Correct, snel, veel keuze.

Sommige voorstellen zijn voor twee personen, misschien de mogelijkheid om deze te kunnen aanpassen naar meer of minder personen ?

Xxx

Supersnelle en correcte levering

Ronald Van Imschoot

Ik heb al diverse cadeaubonnen aangevraagd en ben heel tevreden over het aanbod

jullie dienst werkt heel correct

voor mij is alles ok

Mia Boven

Ik ben erg tevreden.

Snelle service

Bruyland Carla

Zeer vlotte aankoop en levering!

Patrick Bliki

Sorry totaal niet tevreden over de methodiek die jullie hanteren om uiteindelijk lang op een voorstel te wachten. dan nog niet gesproken over de website die voor omruiling van cadeaubon instaat.... Sorry totaal niet tevreden over de methodiek die jullie hanteren om uiteindelijk lang op een voorstel te wachten. dan nog niet gesproken over de website die voor omruiling van cadeaubon instaat. volgens mijn idee voor verbetering vatbaar.

Reactie SurpriseFactory:

Dank je wel voor je feedback, Patrick. We vinden het erg vervelend dat je zo ontevreden bent!
Eén van onze collega's heeft naar aanleiding van je e-mailbericht uitgelegd hoe de cadeaubon verzilverd kan worden en aangeboden telefonische assistentie te bieden. We zien dat het wel gelukt is de cadeaubon in te wisselen?
We hopen dat je ondanks alles veel plezier beleeft aan de cadeaubonnen!
Fijne dag,

Van Gastel Rita

Alles is duidelijk, eenvoudig om te bestellen, snelle afhandeling.

Lies

Zeer goed. Vlotte levering!

Het was niet helemaal duidelijk waar in Antwerpen de activiteit zou plaatsvinden. Ik vond niet meteen een adres.

Reactie SurpriseFactory:

Bedankt voor je review, Lies.
Onderaan de cadeaubon vind je de adresgegevens (samen met de andere contactgegevens)!
Veel plezier gewenst en een fijne dag,

Cynthia

Vlotte service, snelle en mooie levering

Bied zeer leuke activiteiten aan, zowel voor jong als oud

De mensen de keuze laten tussen de cadeaubon enkel elektronisch of ook per post. Nu ben je verplicht een kost bij te betalen om dit per post te krijgen

Reactie SurpriseFactory:

Bedankt voor je review met suggestie, Cynthia!
Fijne dag,