Patrick Buckens

Mooie ervaring. Goede organisatie

De combinatie fietsen en smullen

Niet alle restaurants zijn van hetzelfde niveau. Bij ons was de soep beneden alle peil.

Wendy Schotsmans

Alles correct verlopen. Bestellen was wel een beetje verwarrend.

Goede opties, snelle service.

Op het einde was het wat verwarrend met de datum, misschien wat beter uitleggen?

Eveline Malfait

Super goede service, vlotte levering, mooi ingepakte kadobon

Een grote waaier aan activiteiten

Neen

drivenluc

Op zoek naar een origineel geschenk om samen met de broers en zussen een broer en schoonzus te verrassen ben ik de SurpriseFactory gelukkig tegen gekomen . Samen hebben we uit dit leuke aanbod iets... Op zoek naar een origineel geschenk om samen met de broers en zussen een broer en schoonzus te verrassen ben ik de SurpriseFactory gelukkig tegen gekomen . Samen hebben we uit dit leuke aanbod iets passend gekozen en dan snel besteld.
Alles werd geleverd zoals beloofd, snel een mooie verpakte cadeaucheque bij ons in de bus gekregen om nu zondag dus te kunnen afgeven.

Duidelijke uitleg bij elke mogelijkheid om te schenken en veel variatie.

Afhandelkosten zijn toch niet zo duidelijk vooraf vermeld.

Reactie SurpriseFactory:

Bedankt voor je mooie review, Luc! Fijn om te horen en we zullen je tip zeker meenemen.
Fijne dag,
SurpriseFactory

Anja

Niets op aan te merken .

Snelle levering. En als je het niet op tijd hebt kan je de mail met de link nog doorsturen zo kan je toch altijd iets afgeven

Jacqueline Verbaenen

Leuk bedrijf ! Het was de eerste keer dat ik bij jullie bestelde Alles zeer overzichtelijk

Mooie verpakkingen
Zeer leuke site

Dries lieve

Super leuk.

Heel snelle aflevering van de producten via mail. Het filmpje dat je kan personaliseren is ook top.

Doe zo verder!

Sabina Smolen

Was mijn eerste en laatste activiteit via dit website

Mooi cadeubon

Echte duurheid van activiteit als info bij bestelling plaatsen

Reactie SurpriseFactory:

Bedankt voor je review, Sabina. Dat is niet leuk om te horen. Wij doen er alles aan om de info bij de belevenissen zo compleet mogelijk te vermelden. Kun je aangeven om welke belevenis het in dit... Bedankt voor je review, Sabina. Dat is niet leuk om te horen. Wij doen er alles aan om de info bij de belevenissen zo compleet mogelijk te vermelden. Kun je aangeven om welke belevenis het in dit geval gaat? Dan gaan we het uitzoeken en natuurlijk oplossen!
Fijne dag,
SurpriseFactory

Ann mellaerts

Eerste keer een bestelling geplaatst.alles ok.

Vlotte ingave van gegevens en betaingmogelijkheden.