Lisanne Imschoot

De surprise was makkelijk te vinden, het is niet overdreven duur. En je krijgt erg snel de bon toegestuurd.

snel en makkelijk te vinden.

Duidelijkere omschrijving ivm het reserveren, bij mijn bon stond er neem contact op met volgende e-mailadres . Maar ik moet dan nog een link krijgen en de QR-code doorsturen, ect.
Dit is...
Dit is nogal omslachtig.

Feline

Het zijn allemaal hele leuke verrassingen voor een degelijke prijs!

Het was makkelijk om te bestellen, heel goede uitleg en de levering was snel!

Helena De Beul

Zeer goede ervaring!

snelle service, geen vervelende verrassingen.

Van severen inge

Het was heel verzorgd en een snelle afhandeling

Snelle bestelling

Van diren

Geachte
Heb een cadeau gedaan voor aflevering van een cadeaubon ( 48 uur op voorhand)
Het geschenk werd pas afgelevetd 72 uur later dwz een dag na de verjaardag.
De site beloofde...
Geachte
Heb een cadeau gedaan voor aflevering van een cadeaubon ( 48 uur op voorhand)
Het geschenk werd pas afgelevetd 72 uur later dwz een dag na de verjaardag.
De site beloofde snelle levering ( voor 14 uur besteld ) aflevering de volgende dag
Blijkt ook dat reservering moelijk is bij de hotels ( beperkte beschikbaarheid) en nooit boekbaar in weekende

Belofte na komen

Reactie SurpriseFactory:

Beste,
Beste,
Vriendelijk dank voor uw review. Vervelend dat u dit zo ervaren heeft! Op de site vermelden we "Voor 16.00 uur besteld, binnen 2-3 werkdagen bezorgd". Bij de overnachting staat aangegeven dat u kunt boeken voor aankomst op zondag t/m vrijdag. Vervelend dat hier verwarring over is geweest.
SurpriseFactory.eu

Hans Faes

Super leuke surprise gevonden in the factory ...

Goede snelle en correcte afhandeling

De lay-out van de persoonlijke boodschap is beperkt en kan dus nog wat betere mogelijkheden bevatten

Kathy Verhelst

Correct, overzichtelijk, zeer mooi en gevarieerd aanbod

zeer correct, transparant, gevarieerd aanbod

ook referenties / feedback meegeven over de activiteit zelf en niet enkel over suprise factory.
Zo is gekend hoe de inhoud van de bon (de activiteit dus) gegaan is

hendrickx lud

Leuke duidelijke info op de site, leuk aanbod

Gauwloos Wendy

Er was van mijn kant uit een foutje gebeurd inzake bezorgdatum of de aankomst datum van mijn surprise maar al bij al nog tijdig geleverd .

Bij een klacht , snelle reactie en perfecte dienstverlening van jullie kant

Ik heb geen opmerkingen inzake verbeterpunten of tips ik was zeer tevreden en zal in de toekomst zeker nog van jullie surprise gebruik maken :)

Renouprez Yasmine

Alles verliep heel vlot.Het is reeds de derde keer dat we via jullie een speciale belevenis kochten en het was telkens leuk.

We kregen wat ze beloofden.

Nee hoor alles verliep vlot.