Olislagers Bianca

Goed en snel

Goede prijzen en betaalbaar

Goed en concreet vermelden wat er ni bij is en wat er wel bij is

Stien Vermote

Snelle en gemakkelijke bestelling, stipte levering. Maar ik ben zeer teleurgesteld in het feit dat ze de namen en persoonlijke boodschap vergeten te printen zijn op het kaartje.

Vlotte bestelling, makkelijk gebruikbare website.

Checken of alles effectief in orde is en niets vergeten.

Reactie SurpriseFactory:

Beste,
Beste,
Vriendelijk dank voor uw review. Dat is jammer om te horen! Er is in de order echter geen persoonlijke tekst doorgekomen, mogelijk is deze niet opgeslagen bij het invullen van de tekst...? Excuses voor de verwarring.
SurpriseFactory

Van de Ven A.

Overzichtelijke website met een heel groot aantal leuke cadeaus!

Levering perfect volgens aangegeven verzenddatum!!!

Tot op heden geen!

Gilke Demedts

Snel en gemakkelijk, gevarieerd aanbod

Annelies

Duidelijke en gebruiksvriendelijke website. Bij vragen of problemen wordt er onmiddellijk gereageerd. Heel klantgericht.

Uniek, origineel, klantgericht

Xjfo

Heel fijne rondleiding, super cadeau

Kdd

Vlotte service, binnen 3 dagen had ik cadeauxbon in mijn bus. (België)

Wim nulens

Heb een cadeaubon die vervallen was en ik heb een nieuwe bestellen kunnen bestellen met als betaalmiddel overschrijving.
De oude bon heb ik al een week geleden aangetekend opgestuurd naar de...
De oude bon heb ik al een week geleden aangetekend opgestuurd naar de afdeling verlengingen met de naam, mail adres en het nieuwe ordernummer. Ik zou normaal een mail krijgen zodat ik 15€ Kan storten en dan werd de nieuwe bon verzonden. Maar tot op heden heb ik niets meer gehoord!

Reactie SurpriseFactory:

Beste Wim,
Vriendelijk dank voor uw review. Wij hebben u op 14 maart een e-mail gestuurd, heeft u deze niet ontvangen? Wij zullen het mailtje nogmaals sturen!
Met vriendelijke...
Beste Wim,
SurpriseFactory.eu

Alexandru Dinca

Ik ben teleurgesteld.

Verrassing werd helaas niet afgeleverd.

Celine de moor

Ik leerde het kennen via een vriendin. Het is de tweede maal dat ik iets koop via hier. Tot nu toe ben ik tevreden over de dienstverlening.

Je kan zowel kiezen om te laten leveren in een leuke verpakking of online via e-mail. In tijdsnood is deze tweede optie heel aangenaam.
Originele cadeaus waar je zelf niet altijd aan denkt.

Een ‘zoekfunctie’ invoeren op de website. Ik wou meerdere keren de hondenslee-tocht bekijken en toen moest ik weer alle pagina’s afgaan om het te vinden.
Ik miste ook wat info bij mijn...
Ik miste ook wat info bij mijn aankoop. Het was niet duidelijk of er een tweede persoon kon meegaan of niet. De sleetocht zelf is voor een persoon, dat is wel duidelijk. Maar kunnen je met een tweede persoon aansluiten voor de lunch en de kennismaking met de honden...