els

Correcte afhandeling

ondanks de drukke feestdagen, korte leveringstermijn

mss met trackingnummer om bestelling op te volgen, maar dan zijn we echt aan t muggeziften

Ivana horacek

Tot nu toe goed.
Wij moeten het nog gaan doen hopelijk is het goed.

Leuke aanbiedingen

Meer openbaar maken

Verheyen Marina

Een eerste keer, wel een mooie presentatie!

De bestelling verliep vlot.

De verzendingstijd, voor mij was het een cadeautje dat snel moest geleverd worden.

Jeniale

Goede ontvangst van de goederen . Had wel graag factuur ontvangen . Is nog niet gebeurd . Waren bons voor mijn personeel . Graag nog gekregen

Reactie SurpriseFactory:

Beste Jenny,
Bedankt voor uw review. De factuur zit normaliter als bijlage in de bevestigingsmail, maar we sturen deze nog even per mail naar u toe!
Met vriendelijke...
Beste Jenny,
SurpriseFactory.eu

Vera Van Bemten

Het bestellen van de cadeaubon verloopt vlot: betaling, kiezen van manier van verzenden, ... TOP
Of het reserveren nadien net zo makkelijk gaat, zal moet blijken

Originele cadeau-ideeën
Eenvoudig zelf af te drukken

Mag iets meer gedetailleerd zijn

Sofie Roelandts

Heb al verschillende keren aankoop gedaan , altijd positieve reacties gekregen . Originele geschenken

Groot gedifferentieerd aanbod

Levering, pakje op laatste vrijdag pas aangekomen .

Anneleen Vanroy

Leuke cadeaubon, mooi aangekleed. Snelle afhandeling.

Janne

Bijna alles was in orde, maar 1 heel vervelend punt niet. Op de site stond dat ik mijn cadeau zou ontvangen voor kerst. Dit was niet zo, waardoor ik mijn vriend geen cadeau kon geven. Dat vond ik... Bijna alles was in orde, maar 1 heel vervelend punt niet. Op de site stond dat ik mijn cadeau zou ontvangen voor kerst. Dit was niet zo, waardoor ik mijn vriend geen cadeau kon geven. Dat vond ik niet ok. Je belooft iets op een site wat je niet waar kan maken, dan mag dat ook niet op de site staan.

Jullie hebben een zeer uitgebreide keuze van cadeau's. Heel fijn!

Schrijf enkel datgene op je site wat je echt kan waarmaken!
Ik had ook graag kunnen volgen waar mijn bestelling was.

De Jonghe Wieda

Ik bestelde 13 dagen voor Kerstmis geschenkvouchers , heb hier 3 x voor moeten telefoneren omdat ze niet toekwamen. De tweede maal stuurde men nieuwe waardebonnen op. Uiteindelijk lagen ze toch in... Ik bestelde 13 dagen voor Kerstmis geschenkvouchers , heb hier 3 x voor moeten telefoneren omdat ze niet toekwamen. De tweede maal stuurde men nieuwe waardebonnen op. Uiteindelijk lagen ze toch in de brievenbus ... de dag na Kerstmis

De personen aan de telefoon bleven geduldig en vriendelijk. Als de levering op tijd was geweest zou ik een tevreden klant geweest zijn.

Het systeem van aflevering zonder controle deugd niet, de eerste waardebons zijn waarschijnlijk in verkeerde handen gevallen, ik hoop nu dat er geen problemen zullen zijn bij het inleveren...

Niels Van Den Berghe

De site is zeer duidelijk.
de bestelling liep zeer vlot en alle documenten kwamen snel in de mailbox terecht.

fijne cadeaus

eventueel een uitgebreider gamma maar is zeker geen vereiste.