Heidi

Super ontvangst. . Alles top geregeld

Vriendelijk

Jana

Snelle levering, in perfecte staat aangekomen, product werkte prima. Geen negatieve punten. Site is voor iedereen aan te raden die iemand wil verrassen met iets creatief. Er komt zeker nog een... Snelle levering, in perfecte staat aangekomen, product werkte prima. Geen negatieve punten. Site is voor iedereen aan te raden die iemand wil verrassen met iets creatief. Er komt zeker nog een volgende bestelling!

Snelle levering, Goede werking van product, in perfecte staat afgeleverd, kon het pakketje volgen

peggy Van ballaert

Niet zo best, heb op maandag cadeau's besteld en nu een week verder en nog steeds niks ontvangen. Had ze op, zondag nodig
dus nu niet meer maar kreeg de melding dat wss de fout bij post nl...
dus nu niet meer maar kreeg de melding dat wss de fout bij post nl ligt, dus ook niet bereid zijn om te compenseren. Dit koste ons meer dan 300 euro. SCHANDALIG, we zullen hier mee verder gaan want dit kan NIET

Altijd bereikbaar, ook in het weekend. Mailbox met vragen of klachten zijn snel genoeg beantwoordt. Hoeven zeker geen 10 personen te zijn

Reactie SurpriseFactory:

Beste mevrouw Van Ballaert,
Beste mevrouw Van Ballaert,
Vriendelijk dank voor uw review. De bestelling is op dinsdag na 16.00 uur geplaatst, waardoor de bestelling op woensdag is verstuurd. De levertijd bedraagt ongeveer 2-3 werkdagen. Onze excuses voor de verwarring hierover!
SurpriseFactory.eu

De smedt

Top

Veel

Geen idee

Mia Wyffels

Correct, op tijd geleverd, niets op aan te merken

mooie website, vlotte taal die je direct aanspreekt

neen

Kilian weber

Slechte ervaring met het bestellen van 2 bonnen, slecht 1 bon geleverd...

Mooie cadeau’s

Slechte service

Reactie SurpriseFactory:

Beste heer Weber,
Vriendelijk dank voor uw feedback. Wij hebben inmiddels contact met u gehad, aangezien er iets mis is gegaan bij de betaling. Onze excuses voor het ongemak!
Met...
Beste heer Weber,
SurpriseFactory.eu

Bonfrere

Heel positief. Heel duidelijk..had een vergissing gemaakt met adres. Onmiddellijk verandert.

Super goede service

Neen totaal geen

Frank Michiels

Toevallig ontdekt.

Vlugge verzending

Neen

Leen van riel

Eenvoudige en duidelijke website. Er is een mooi aanbod voor originele cadeaus .

Zeer snellevlevering

Aangeven wanneer het pakketje aankomt i.p.v. wanneer het vertrekt

Ellen Cattie

Ik vind het een heel leuk concept, het is de eerste keer dat ik het gebruik, en ga het zeker nog opnieuw doen.
Er is ook veel keuze mogelijkheden, leuke dingen om te doen en heel prijselijk !...
Ik ben alvast fan van jullie!

De envelop was heel snel op zijn bestemming! En heel mooi verpakt.
Leuk om cadeau te geven door de mooie verpakking en ruime keuzeaanbod!