Kelly Geens

Er worden fijne activiteiten aangeboden en de bonnen komen steeds tijdig aan, zoals afgesproken. Ik ben een tevreden klant

Je krijgt wat je vraagt. Nog nooit problemen gehad met het bedrijf, levering.

Meer afwisseling in de aanbieding van activiteiten.

Leplae Joke

Nog geen enkele problemen ondervonden met dit bedrijf

Leuke activiteiten die je niet dagelijks kan doen worden voorgesteld en dat maakt het leuk om als cadeau te geven.

Chantal De Groof

Ik zocht een leuk cadeau voor een vriend, was de Bongo bonnen een beetje beu. Uiteindelijk ben ik op deze site terechtgekomen en vind hier heel veel leuke cadeaus. Voor elk wat wils, iedere... Ik zocht een leuk cadeau voor een vriend, was de Bongo bonnen een beetje beu. Uiteindelijk ben ik op deze site terechtgekomen en vind hier heel veel leuke cadeaus. Voor elk wat wils, iedere prijsklasse, uitgebreid aanbond.

Uitgebreid aanbod, correcte en snelle service.

Lieven Venesoen

Leuke bon s voor redelijke prijzen , de beloofde "voor de middag besteld dag erna in huis klopte wel niet , voor de middag besteld pas 2 dagen later geleverd

veel keuze

correcte levertijd opgeven

Reactie SurpriseFactory:

Beste,
Vriendelijk dank voor uw feedback. Op de site wordt enkel aangegeven dat de levertijd 2-3 werkdagen is. Wat vervelend dat hier verwarring over is ontstaan!
Met vriendelijke...
Beste,
SurpriseFactory.eu

Pulvinar

Excellente website - goeie omschrijvingen van het aanbod - correcte levering - mooi pakket - prijzig - leuk filmpje om de ontvangen alvast te 'teasen'

ruime en exclusieve aanbod met uitgewerkte formules

Prijs/waarde verhouding niet altijd even duidelijk!

Marie Saen

Ik bestelde een bon die de volgende dag al aankwam.

De bon was de volgende dag al geleverd.

Ik bestelde een bon van de wijnproeverij. Het was mij niet duidelijk waar de contactgegevens stonden van de persoon van het kasteel in Riemst om een afspraak voor een rondleiding te maken. Het staat... Ik bestelde een bon van de wijnproeverij. Het was mij niet duidelijk waar de contactgegevens stonden van de persoon van het kasteel in Riemst om een afspraak voor een rondleiding te maken. Het staat wel duidelijk op de bon, maar dat wist ik nog niet, want ik had de bon nog niet ontvangen.

Caroline Verbrugge

Toevallig ontdekt op internet omdat ik op zoek was naar een verrassingscadeau. Ben blij dat ik jullie site ontdekt heb. Heel veel keuze.

Alles was mij heel duidelijk. Voor wie wat, waar en hoe. Heel veel variatie. Duidelijke prijsaanduiding.
De bestelling ging vlot en heel snel. Ik had heel laat beslist en was blij dat ik via mail een voorlopige cadeaubon kon afprinten, die ik dan kon aanbieden. De originele cadeaubon volgde dan later, maar het was toch heel snel.

Neen

vonckx chris

Super bedrijf, zeer goede uitleg, een dikke duim

zeer klantvriendelijk, alles wat ik wou weten is perfect beantwoord

neen

Emma Van Dorst

Mijn ervaring was zeer goed! Ik ben op de website gekomen via een advertentie op google, toen ik zocht naar een cadeau voor mijn vriend en ik heb niet langer verder moeten zoeken.

Duidelijke uitleg over de activiteiten

Vandenbilcke gerben

Snelle reactie