Isabelle Van de Putte

Gevarieerd aanbod

Schepens

Meer dan vriendelijk

Janna Cresens

Last minute een leuk en origineel vaderdagcadeau gekocht. Het was super om dit toch nog tijdig te kunnen "afgeven" op vaderdag zelf d.m.v. het cadeaufilmpje! 👌 En 3 dagen later zat de echte bon bij... Last minute een leuk en origineel vaderdagcadeau gekocht. Het was super om dit toch nog tijdig te kunnen "afgeven" op vaderdag zelf d.m.v. het cadeaufilmpje! 👌 En 3 dagen later zat de echte bon bij papa in de brievenbus! Top!

Cadeaufilmpjes.
Snelle service.
Duidelijke site.

Kelly debontridder

Snel leverbaar en gemakkelijke site om mee te werken

snel leverbaar

leverbaar in het weekend? maar leuke oplossing van het verrassingsfilmpje . zo kan je toch al je cadeau afgeven op een leuke manier

Rediger Murielle

Ik heb geen problemen gehad dus ben ik heel blij hoe jullie werken

Ik heb mijn bon vlug gekregen

geen opmerking te geven

Katrien Geunes

Very fast and easy ordering

Snel en duidelijk

sayana verkempinck

Een cadeaubon. Aangekocht op 28mei, vandaag 11juni nog steeds niets ontvangen. Wel bon gekregen via download waarop te lezen valt dt deze niet geldig is enkel de opgestuurde... vrees dat ik deze... Een cadeaubon. Aangekocht op 28mei, vandaag 11juni nog steeds niets ontvangen. Wel bon gekregen via download waarop te lezen valt dt deze niet geldig is enkel de opgestuurde... vrees dat ik deze niet meer zal ontvangen. Mail gestuurd naar jullie dienst maar ook nog steeds niets terug gehad. Jammer van mijn geld....

Bon die kan gedownload worden. En bruikbaar is. Zal je veel meer tevreden klanten opleveren want blijkbaar gaan wel heel veel bons van jullie verloren.

Reactie SurpriseFactory:

Beste Sayana,
Vriendelijk dank voor uw review. Vervelend om te horen dat de bezorging zo vertraagd was! Wij zullen uw tips zeker meenemen. Onze excuses voor het ongemak.
Met vriendelijke...

Origineel

Brigite goggesye

Snel en eficient

Was correct

Mieschien meer uitleg wie de mogelijke winkels zijn die er aan mee werken
Niet zo duidelijk of het in België of Nederland is

Hilde Pauwels

Positieve ervaring, gebruiksvriendelijk, goede service.

Verrassende geschenken, innovatief, leuk.