Anna De Geyter

Correcte afhandeling en levering van de bestelling (zoals beschreven op de website).

Professioneel

Er wordt aandacht gegeven aan bv discrete verzending. Dit is leuk en bewijst dat erover is nagedacht

Eigenlijk niet. Zeer tevreden.

Nu enkel afwachten of het cadeau aan de verwachtingen voldoet

bvba

Kadobon besteld voor verjaadag

duidelijke website/snelle levering

Joyce

Originele cadeaus in toffe verpakking. Wel niet altijd een correcte prijs.

Originele cadeau-ideeën, veel keuze, goeie betaalmogelijkheden.

De belevenis van 3 activiteiten kost meer dan de 3 activiteiten apart.
Niet echt duidelijke info over de plaats van de activiteit. Ook op de cadeaubon zelf staat maar weinig info.

Reactie SurpriseFactory:

Beste Joyce,
Vriendelijk dank voor uw feedback! Wij gaan dit uitzoeken en de nodige aanpassingen doen.
SurpriseFactory.eu

Tine

Leuke surprises die je kan kiezen maar het heeft meer dan een week geduurd alvorens ik de bon ontvangen had.

Reactie SurpriseFactory:

Beste Tine,
Vervelend te horen dat de bezorging er langer over heeft gedaan, onze excuses hiervoor!
SurpriseFactory.eu

Steven Van Hemelryck

Bon voor paragliding: mijn algemene ervaring is goed tot zeer goed.
Zowel de sterke punten als de verbeterpunten staan hieronder beschreven!

1) snelheid van levering
2) prijs-kwaliteit

1) Wijzigingen doorvoeren aan de 'zelf in te vullen' tekst werkt niet zo goed. Mijn tweede, gecorrigeerde tekst bleek achteraf toch niet verwerkt te zijn.
2) In de gedownloade versie van de...
2) In de gedownloade versie van de preview-video ontbraken alle namen (van..., voor..., enz.)
3) Graag wat beter specificeren op welke manier de bon verzilverd kan worden.

Maureen Fromont

Heel origineel bedrijf, ik vind het leuk dat je de cadeaubon al kon afprinten maar dat je het ook opgestuurd krijgt in een mooier jasje. Als het dan niet op tijd zou zijn, kan je het toch nog zelf... Heel origineel bedrijf, ik vind het leuk dat je de cadeaubon al kon afprinten maar dat je het ook opgestuurd krijgt in een mooier jasje. Als het dan niet op tijd zou zijn, kan je het toch nog zelf afprinten.

Origineel,
Snel,
Mooi design

merel van der elst

Ik zocht een uniek kado en kwam bij deze site terecht , veel keuze en snel geleverd .

snelle levering . veel keuze .je kan het kado personaliseren

yana

Een en al positieve ervaringen

heel leuk dat je een bon vooraf in mail al krijgt. dit is handig om al te kunnen afgeven voor je de effectieve bon hebt.
bestellen van de bon ging vlot.
heel mooie verpakking van de...
bestellen van de bon ging vlot.
heel mooie verpakking van de originele bon.
site is duidelijk.

geen.

Leen Vervaet

Ik bestelde intussen 2 cadeaubonnen via surprise factuur.

Handige website en betalingsmogelijkheden, correcte afhandeling en snelle levering

Stoop

Zeer vlot gelopen

Een mooi en heel divers aanbod, originele ideetjes

Niets...