lammertyn Vera

Ben eerder ontgoocheld want ik deed een bestelling die ik direct betaalde maar tot op heden 11/01 /2018 nog steeds niet ontvangen heb. Ik heb reed contact met jullie opgenomen en kreeg bericht dat... Ben eerder ontgoocheld want ik deed een bestelling die ik direct betaalde maar tot op heden 11/01 /2018 nog steeds niet ontvangen heb. Ik heb reed contact met jullie opgenomen en kreeg bericht dat de zending onderweg was omdat de levering enkele dagen duurde. Ik hoop alsnog op een snelle ontvangst.

Duidelijke site

Leveringstermijn misschien korter maken of beloofde leveringstermijn aan te passen.

Reactie SurpriseFactory:

Beste Vera,
Bedankt voor uw feedback! Wij hebben u een e-mail gestuurd om dit op te kunnen lossen.
Team SurpriseFactory

Hanne baete

Tot hiertoe goed, maar nu komt mn bestelling niet toe. Maar van voorbije producten was ik steeds tevreden. Om te geven en te krijgen

Gevarieerd aanbod, origineel en gemkkelijk

Tja nu komt mn bestelling niet toe en ook geen reactie op mn mail.
Een filtermogelijkheid op de bons qua prijs

Reactie SurpriseFactory:

Beste Hanne,
Beste Hanne,
Vriendelijk dank voor uw feedback. Vanwege het foutief ingevulde afleveradres zal de levering inderdaad langer duren of deze zal naar ons teruggestuurd worden. Wij hebben hier contact met u over gehad en zullen dit uiteraard oplossen!
Team SurpriseFactory

Albert Jacques

Ik heb vorig jaar een cadeaubon gekregen van mijn dochter. Ik had echter te lang gewacht om hem te gebruiken, waardoor de geldigheidstermijn van 1 jaar praktisch was verstreken. Ik heb toen een... Ik heb vorig jaar een cadeaubon gekregen van mijn dochter. Ik had echter te lang gewacht om hem te gebruiken, waardoor de geldigheidstermijn van 1 jaar praktisch was verstreken. Ik heb toen een mailtje verstuurd en jullie hebben deze bon zonder problemen met één maand verlengd waarvoor mijn dank.

Er zit altijd wel iets in uw aanbiedingen waarvoor men interesse heeft

Neen, niets aan te merken

jana colman

Bestelling snel en goed verpakt ontvangen. Wij hadden een snoepgrijpmachine en coin pusher besteld. Helaas werkte de grijpmachine niet zoals het moest. Het mechanisme bleef telkens hangen waardoor... Bestelling snel en goed verpakt ontvangen. Wij hadden een snoepgrijpmachine en coin pusher besteld. Helaas werkte de grijpmachine niet zoals het moest. Het mechanisme bleef telkens hangen waardoor er geen snoep naar de uitgang kon. Kids dik teleurgesteld aangezien ze dit van de sint gekregen hadden. Wij hadden hiervoor meteen een mail gestuurd maar zonder reactie. Na meerdere onbeantwoorde mails zijn we elders een nieuw toestel gaan kopen. Meer dan twee weken later pas een mail ontvangen om het toestel terug te sturen. Te laat! Daar gaan we geen verdere tijd meer insteken. Triestige service!

Producten werden snel geleverd.

Meteen antwoorden op een mail en als iets stuk is een nieuw opsturen.

Ruth Van Driessche

Ik heb hier al 2 keer besteld en het was elke keer de moeite

Alles is snel en goed op tijd geleverd. Er zijn heel veel leuke mogelijkheden om uit te kiezen.

Janssens margareta

Het ontvangst van het cadeau voor mijn zoon verliep vlekkeloos. 20 januari zal ik het overhandigen.en ben benieuwd naar zijn reactie.

Mooi verpakt .

?!

Bram

Vlotte afhandeling

geen bijzonderheden

Ilse

Heb telefonisch contact opgenomen omdat men bestelling niet geleverd was,ze was daar blijven liggen en ze wist niet waarom.de dame heeft deze direct verstuurt .heb deze vandaag gehad .
Wel...
Wel beetje laat

Zeer vriendelijk personeel

Vlugger leveren ik heb vandaag men.bestelling pas gehad.

Ria

Zeer goed

Geen opmerkingen

Neen

de vreese patrick

Heb al een paar keer iets besteld en alles is duidelijk en overzichtelijk en het veranderd in een goede zin van aanbod

alles verloopt zo als het hoort

er is niks te verbeteren