Valery Elst

Zelf leren kennen door een zeer leuke bon te krijgen en ondertussen toch al wel veel leuke cadeau's kunnen geven aan verschillende mensen

originele cadeau's, voor verschillende gelegenheden en soorten mensen

Heb met Klantvriendelijkheid en Reactiesnelheid nog nooit te maken gehad, vandaar dan maar 5/10 ... de helft dan maar?

luc braat

1 'bestelling' geplaatst

Van hedent christine

Cadeaubon

Werner Vander Bruggen

Heel goede ervaringen. Produkten zijn kwalitatief, goed bij prijs en een supersnelle levering.

Sindy

Ik bestelde recent een kadobon voor een unieke vliegles voor de verjaardag van mijn zoon (die piloot wil worden).
Via de website vond ik makkelijk deze leuke activiteit en zonder enige moeite kon ik de bestelling plaatsen.
De info was zeer duidelijk en de beloofde service was helemaal correct.
Het was fijn om met enkele klikken zo'n leuke verrassing te creëren voor mijn zoon die jarig was!
Er werd niet alleen een bon opgestuurd, maar ook een leuke videoboodschap die de verrassing aankondigde. Mijn zoon vond het helemaal geweldig. Hopelijk verloopt de feitelijke kado even vlot!

- zeer duidelijke informatie en correcte service.
- de videoboodschap is zeker een meerwaarde

Ina bervoets

Schitterrend

helpen je als je een vraag hebt

alles goed

Karolien Van het Hof

Zeer fijn, goede uitleg, snelle levering. Zeer tevreden!

Dat de kadobon's ook via mail worden verstuurd. zo kan je echt oor een last minute kadootje zorgen.

Wanneer je voor een koppel kado wil geven heb ik nu voor 2 aparte bons moeten zorgen, misschien de mogelijkheid om 1 bon voor 2 personen.

Kim Palmans

Top!

Hele leuke activiteiten, veel diversiteit. Zeer snel geleverd!

Martine Van Poucke

Gevonden via zoeken cadobon

origineel aanbod

verruiming van het aanbod

Yasmine Leten

Ik heb op internet cadeaus voor koppels ingetikt en kwam jullie site tegen. Ik vind het echt een top site ! Veel originele cadeaus waar je anders niet aan zou denken of zelfs niet wisten dat het... Ik heb op internet cadeaus voor koppels ingetikt en kwam jullie site tegen. Ik vind het echt een top site ! Veel originele cadeaus waar je anders niet aan zou denken of zelfs niet wisten dat het bestond , super snelle levering ! En heel mooi ingepakt en leuk dat het gepersonaliseerd kan.

Unieke cadeaus

Doe zo verder !