Chantal Dobbelaere

Zeer leuke site om allerlei cadeautips te ontdekken voor de eindejaarsfeesten! Ik had geen idee wat ik aan mijn man en zoon kon geven als nieuwjaarsgeschenk, ik heb hier bijzonder toffe geschenken... Zeer leuke site om allerlei cadeautips te ontdekken voor de eindejaarsfeesten! Ik had geen idee wat ik aan mijn man en zoon kon geven als nieuwjaarsgeschenk, ik heb hier bijzonder toffe geschenken ontdekt en gekocht! Iedereen was hier aangenaam verrast!

ruime keuze, voor iedereen, van goedkoop tot iets duurder, uniek, vlotte service (ik heb mijn bonnen zeer vlug ontvangen), cadeaubonnen zien er leuk uit, je kan er een boodschap bij voegen.

voorlopig niet :-)

benny van den steen

Toevallig ontdekt online en cadeaucheque voor de zus en haar man besteld

Alles duidelijk beschreven en gemakkelijk te bestellen

Voorlopig niet

Brouns Vera

Ik ben zeer tevreden

Prachtig aanbod van orginele kado's stipte levering

Het is al super wat verbeter je dan ?

Jolien Jacques

Zeer veel keuze in verschillende activiteiten met verschillende budgetten

Veel keuze voor ieders budget

Ik had een bon besteld voor een hotelovernachting van 250 euro dit is gewoon met de post verstuurd. Wat gebeurd er als dit verloren gaat? Of beschadigd?

Jana Fabbro

Ik had nog nooit van SupriseFactory gehoord. Nu dat ik paar bonnen heb gekocht voor cadeau te doen voor kerstmis vind ik het echt een zalig idee.
Ik had de bonnen besteld, en twee dagen erna...
Ik had de bonnen besteld, en twee dagen erna vond ik ze terug in mijn brievenbus. Gewoon zo handig! Zeker een aanrader voor iedereen die niet zo handig is voor cadeautjes cadeau te geven is SupriseFactory een top idee.

Snelle levering.
Super concept.

Geen tips op aan te merken.

CU

Heel correct

Snelle en correcte levering

Geens Ilse

Heel tof

Duidelijk website

Lawrence

Vlotte verwerking van de bestelling

Een link om het filmpje te delen, zonder dat de andere partij naar de website moet.

Tinne Van looy

Top

Super dienstverlening

Gewn

Leurs nicole

Slecht !!!

?

Site aanpassen en levertijd wijzigen in minstens week of meer!