Siel van houte

Vlotte bestelling, vlotte levering.. de uitstap boeken verliep niet vlekkeloos. Heb dan helpdesk gebeld, advies: probeer via andere pc... en dat kon niet meteen dus dat was wel domper op het... Vlotte bestelling, vlotte levering.. de uitstap boeken verliep niet vlekkeloos. Heb dan helpdesk gebeld, advies: probeer via andere pc... en dat kon niet meteen dus dat was wel domper op het enthousiasme...

Zorgen dat online sites om waardecheque om te zetten vlotter bereikbaar zijn voor absolute computernerds zoals ik... ?

Missiaen Fanny

Zeer correct verloop !

Wat je te zien krijgt, krijg je ook echt

Jean Kersbergen

Op zoek naar een geschikt cadeau voor een koppel dat 50 jaar gehuwd was, kwamen we via google bij uw bedrijf terecht. De site was gebruiksvriendelijk en we vonden al snel wat we zochten, in de... Op zoek naar een geschikt cadeau voor een koppel dat 50 jaar gehuwd was, kwamen we via google bij uw bedrijf terecht. De site was gebruiksvriendelijk en we vonden al snel wat we zochten, in de prijsklasse die we in gedachten hadden. De keuze was snel gemaakt.

gebruiksvriendelijke site, duidelijke communicatie, stipte levering, mooie presentatie

Rob Adriaans

Leuke activiteiten voor lage prijzen

hildelibert@gmail.com

Bedrijf gevonden via internet-cadeau voor vriendin: koeienknuffelboerderij-fantastisch dat je die verassing op die manier kon zenden-goed gevoel bij ontvanger was 100%

snelle service
ontvanger was aangenaam verrast-wist niet direct wat haar te wachten stond: surprise factor was zekers aanwezig: Top

cindy

Na een mailtje om een bon in te ruilen voor iets anders, krijg ik eerst als antwoord dat ik de code van mijn bon moet doorsturen om te kijken of deze ingeruild kan worden.
Als ik deze dan...
Als ik deze dan doorstuur, krijg ik van iemand anders als reactie dat bonnen niet omgeruild worden. Waarom moet ik dan de code doorsturen?????
Voortaan bestel ik wel bij de concurrentie (vivabox, bongobon, ...) waar je probleemloos kan inruilen en verlengen! Nooit meer surprisefactory voor mij!

Graag duidelijke vermelding dat het niet mogelijk is om binnen te ruilen.

Kiara Simons

Heel goede service

Heel leuk dat je het krijgt doorgestuurd via mail en dan nog eens mooi verpakt aan huis geleverd krijgt!

L1999

Zeer gemakkelijk en zeer snel.

Wordt zo snel mogelijk geleverd. Alles is zeer duidelijk.

Stephanie Engelen

Leuk cadeau om te krijgen

Verrassing tot het laatste moment

Dreesen Laurent

Gemakkelijk bestellen alleen de beloofde levering (voor 16u besteld, 's anderendaags geleverd) was één dag later

de leveringstijd respecteren