Sofiedaens

Super

Overzichtelijk

Nog geen opgemerkt

Luijten Anita

Alleen nog maar goede ervaringen gehad, leuke cadeau bonnen kunnen schenken

AUSSEMS MELISSA

SUPER

TOFFE IDEEEN EN SNELLE BEHANDELING

Vliegen Niels

Beste,

Het was een zeer goede medewerking van julie, cadeau besteld en betaald en twee dagen erna in de brievenbus! Zeer goede service!

Mvg

Niels

Eventueel bij de cadeau "racen op het circuit van zolder" schrijven om welke wagen het gaat, nu staat er enkel BMW 220 pk en of het om een handgeschakelde / automaat gaat!

Goorman Dominique

Ik heb op 1 juni een bestelling gedaan en tot vandaag 8 juni heb ik nog niets ontvangen.Ik heb alles betaald en hoop dat ik nog iets ontvang voor vaderdag.

Heb nog geen bestelling gehad.

Mijn bestelling krijg ik niet

janmussche@telenet.be

Snelle afwerking van onze bestelling: duidelijke beschrijving, eenvoudige betalingsregels en snelle levering

Snelle levering, mooi afgewerkte enveloppe.

Er had wel een begeleidend briefje mogen bijzitten, kwestie van beleefdheid en persoonlijk maken.

Kristof Dupont

Vlotte correcte service. Prima!

Snelheid van uitvoering.

neen

Anne Deschuytere

Snel een origineel cadeau(adventurecheque) gevonden, snel toegestuurd
Snel een origineel cadeau(adventurecheque) gevonden, snel toegestuurd
blijkt wel dat deze cheque moeilijk te gebruiken is; dwz er moeten genoeg deelnemers zijn anders kan dit adventure weekend niet ingezet worden!!

snelle levering

de inhoud van de geschenken; meer concrete voorwaarden van elk product zouden vooraf moeten gecommuniceerd worden. Wanneer ik 6 weekendcheques bestel, blijkt dat enkel 1 weekend in 3 maanden kan... de inhoud van de geschenken; meer concrete voorwaarden van elk product zouden vooraf moeten gecommuniceerd worden. Wanneer ik 6 weekendcheques bestel, blijkt dat enkel 1 weekend in 3 maanden kan doorgaan!!!!