Jolien Beerens

Toevallig op gebotst door het zoeken naar een waardebon en zeer tevreden van de service!

- transparantie over geleverde goederen/diensten
- duidelijke omschrijving van de activiteit(en)
- levering na reeds 1 dag!

Lieve

Heel leuke kado's. Snelle levering van mooie bon. Altijd tevreden.
Bedankt.

Brede waaier van ideen.

Lien Simoen

Goede omschrijving van de activiteiten en cadeaus.
Snelle en correcte levering.

Snelle levertijd, duidelijke uitleg

Linda Ledoux

Heel vlotte afhandeling. 1 minpuntje: de verzendingskosten vind ik wat aan de dure kant...

Vlotte afhandeling

Wat te dure verzendingskosten

Ingrid De baut

Ik heb reeds 2 x een aankoop gedaan bij jullie bedrijf en alles is altijd prima verlopen.

Voor mij is alles prima verlopen.

Misschien de mogelijkheid bieden om per persoon te kunnen bestellen (niet steeds per 2).

Joke Vantuycom

Toffe en originele cadeaus.

Snelle levering.

kelly De Wolf

Heel goed vlotte service en goede info op de website

het versturen en betalen gaat vlot

Christophe Hunninck

Uitstekende levering! Veel leuke cadeau-ideetjes! Voor wie iets meer wel dan de traditionele saaie cadeau's!

Linda Callaert

Bij mijn eerste bestelling bij SurpriseFactory is het drie maal verkeerd gegaan.Op het aangegeven adres niet toegekomen.Heb dan mijn thuisadres opgegeven en de 4de keer goede keer! heb mijn... Bij mijn eerste bestelling bij SurpriseFactory is het drie maal verkeerd gegaan.Op het aangegeven adres niet toegekomen.Heb dan mijn thuisadres opgegeven en de 4de keer goede keer! heb mijn bestelling in mijn brievenbus toegekregen.

Steeds vlugge respond op mijn e-mail.Steeds vriendelijk gebleven.Inzet om de bestelling in goede ontvangst te leiden.

Op de website vermelden dat bij levering van cadeaubonnen er geen handtekening voor ontvangst bij te pas komt.
Dus thuisadres vermelden daar de bestelling per gewone post wordt versuurd en gewoon in de brievenbus toekomt.

Loose Patrick

Heel professionneel en leuk!

Leuke presentatie.