Ann De Meulemeester

Duidelijke website, vlot verloop van de bestelling en zicht op het verloop van de levering. Zeer tevreden over.

ook aanbiedingen die je elders niet kan terugvinden

Denise

Heel veel keuze. Het is de derde keer dat ik via jullie een tof cadeau schenk. Loopt zeer vlot.

De cadeaubon uitprinten lukte helaas niet, maar misschien heb ik iets over het hoofd gezien.

Verheyen Ivan

Een zeer goede en vlotte samenwerking

een zeer snelle en correcte verzending van ons product

Brouwers

N.v.t.

n.v.t.

n.v.t.

Valérie Stiennon

Super originele cadeaus! Niet de voor de hand liggende cadeaus die iedereen krijgt.

- Snel geleverd
- leuke en mooie verpakking
- op de envelop staat er niet op wat erin zit (verrassing wordt niet verpest als de verkeerde persoon de envelop in handen krijgt)
-...
- Snel geleverd
- leuke en mooie verpakking
- past in brievenbus
- goede onderverdeling/categorieën op de site
- prijselijk

Van Goethem Peter

Steeds goede ervaringen . Bestellingen komen steeds correct en snel toe . En bestelde arrangementen blijken na reservering ook steeds te zijn wat er besteld is . Volgens mij is prijs-kwaliteit ook... Steeds goede ervaringen . Bestellingen komen steeds correct en snel toe . En bestelde arrangementen blijken na reservering ook steeds te zijn wat er besteld is . Volgens mij is prijs-kwaliteit ook wel in orde . Ik heb nog nooit ondervonden dat ik precies te veel betaald heb voor wat ik krijg .

Snelheid van leveren tussen bestelling/betaling
Prijs kwaliteit
Duidelijke website
Aanbod

Voor mij geen

Gorris Ilse

Hebben op korte tijd 2 bons aangekocht bij surprisefactory. De levering ging heel snel.

veel keuze, voor iedereen wat wils

Elke Coopman

Ik heb al een paar keer een bon besteld.
De activiteiten zijn fantastisch, maar de laatste keer heb ik mijn bon niet ontvangen.
Ik had er niet aan gedacht de pdf af te printen.
Ik...
Ik heb al een paar keer een bon besteld.
Ik had er niet aan gedacht de pdf af te printen.
Ik heb die via mail wel kunnen bekomen, maar ik heb mijn bon zelf niet kunnen afgeven.

Fantastische activiteiten.
Mooi cadeau om af te geven als je de bon hebt.

Als de bon verstuurd is kan je online uw pdf niet meer afhalen.
Maar je weet maar dat uw bon niet toekomt nadat hij verstuurd werd.
De online pdf zou dus langer beschikbaar moeten...
Als de bon verstuurd is kan je online uw pdf niet meer afhalen.
Maar je weet maar dat uw bon niet toekomt nadat hij verstuurd werd.
De online pdf zou dus langer beschikbaar moeten blijven.
En het zou genakkelijker moeten zijn om een "nieuwe" bon te krijgen als er iets fout loopt.

Alexander De Win

Levering en service waren tiptop in orde.

Levering was op tijd en service was goed.

Bij betaalmogelijkheden staat er duidelijk 'Betalen na ontvangst', maar nadat je daar op hebt geklikt komt er een pagina waar er wordt gezegd dat je bestelling zal verzonden worden van zodra je... Bij betaalmogelijkheden staat er duidelijk 'Betalen na ontvangst', maar nadat je daar op hebt geklikt komt er een pagina waar er wordt gezegd dat je bestelling zal verzonden worden van zodra je betaling is ontvangen, dat vind ik kopers op het verkeerde spoor zetten.