Karin

Goede en snelle service! Mooi afgewerkt bezorgd!

Katrien hoes

Goede ervaring: snel en makkelijk

snel geleverd, leuke verpakking

Luc Campo

Correct , snel en juist

Goed gedocumenteerde aanbiedingen

Naomi sets

Enorm leuke cadeau's ! Wel wat keuze, maar er mag altijd wat nieuws bij komen.. er is nooit genoeg keuze :D met vragen krijg je ook direct antwoord !

Onopvallend en snel !

Iets duidelijker de informatie op papier zetten voor te boeken.

Maas

Zeer tevreden van de snelle afhandeling

Verschillende verpakkingen voorzien

Chris Vrijhoeven

Bestellen van de bon is vlot verlopen?hopelijk levert dit een aangename ervaring op voor de ontvanger ervan.

De tekst van de site moet niet integraal op de bon komen.

mees patricia

Zeer overzichtelijk en een ruime keuze van aanbod, voor ieder zijn budget. Snelle levering en zeer mooi om af te geven.

- de tevredenheid van de ontvanger van het geschenk, die nu jullie ontdekt hebben en zeker ook klant zal worden
- ik koop zelden via internet omdat ik het niet vertrouw, maar bij jullie heb ik een fijn gevoel

de site is in mijn omgeving vrij onbekend, wat voor mij wel leuk is want ik kom met een origineel cadeau, maar voor jullie is
dit minder goed

after sales heb ik maar 3 sterren...
dit minder goed

after sales heb ik maar 3 sterren gegeven omdat ik daar geen ervaring mee heb. de artikelen zijn steeds aangekomen, maar wat als er iets mis gaat en de bestelling is verloren ?

Oli

Vriendelijke telefoonservice
Vlotte en snelle service

Meteen kopie van cadeaubon in mailbox indien niet op tijd gleverd -> dan kan je toch tenminste iets afgeven aan de persoon.

Iets meer duidelijkheid wat de ontvanger dient te doen om...

Iets meer duidelijkheid wat de ontvanger dient te doen om zijn activiteit te boeken.

Duffeleer Tineke

Telkens veel variatie en mogelijkheden, zowel in geslacht, leeftijd als prijs :)

voor ieder wat wils

iets van pretparken of dergelijk bijvoegen:)

Vanhoudt Emmy- Garage COX

Snelle reactie en zeer vriendelijke hulp via telefoon.