Hilde

Alles verloopt heel vlot.

Groot aanbod.

Misschien ervoor opletten dat het geen Bongo-systeem wordt.

Pinnoo Naomi

Snel geleverd en vriendelijke klantendienst.

Heel vriendelijk! En snel binnengekregen.

In de beschrijving van een cadeau de verzendingskosten weergeven of melden/vermelden.

Celine

Ik vond het een zeer goede service, ook een zeee snelle. Ik wou mijn geliefde verrassen met een dagje uit, dankzij deze site had ik een ruim aanbod!

Snelle service

wim vekemans

Correct en snel

Duidelijk

Van der Gucht Jasmin

Positief

Vlotte bediening

L

Cadeaubon Paragliding besteld voor twee vrienden. De bon maandag besteld en zat woensdag al in de bus.

Bon snel geleverd!

Als je een boodschap schrijft, kan je maar een aantal karakters invullen bij de persoon van wie de bon komt.
Maar een kleinigheidje:)

Els Paret

Snelle en vlotte aflevering. Een vraag gesteld via mail,snel en correct antwoord gekregen. Zal het zeker nog gebruiken!

Aerts Evy

Het was de eerste keer dat ik bij dit bedrijf iets bestemd heb. Ik heb hierover geen enkele klacht! Het was een snelle en makkelijke service, ik heb mijn bon optijd gekregen en ben zeer tevreden... Het was de eerste keer dat ik bij dit bedrijf iets bestemd heb. Ik heb hierover geen enkele klacht! Het was een snelle en makkelijke service, ik heb mijn bon optijd gekregen en ben zeer tevreden hierover!

Goede levering

Coninie Nieuwlandt.

Snel, leuk.
Exact waar ik naar op zoek was en origineel.
Leuke verpakking, leuk concept.

* Exact genoeg uitleg.
* Leuk aanbod.
* Het feit dat je een boodschap op de bon kan zetten.

Binnen 24 uur levering zou uiteraard nog beter zijn, vooral voor de last minutes denkers.