Els Goossens

Zeer goede en klantendienst, bij problemen wordt dit correct en vriendelijk verholpen.
Goed, uitgebreid en origineel aanbod.

Goede en vriendelijke klantendienst.

E-tickets aanbieden.

Amber Aerts

Ik had een bon besteld voor een verjaardag

Snel geleverd, mooi verpakt, alles was op zich goed in orde

Misschien niet in brievenbus laten leveren want als het dan zou regenen is het doorweekt.

Eddy Van Winkel

Op internet gevonden.originele cadeau's.afhandeling correct.

Originele cadeau's

Wat gebeurt er wanneer de omslag in verkeerde bus beland?

Marleen

Heb deze bon gekocht voor mijn vriendin maar deze moet ze nog gebruiken.

Originele surprises

Kon de leverdatum niet invullen.
Stuurde een mail om de datum aan te passen, maar kreeg geen reactie !!

B&B Patricia's Lodge

Prima service

Snelle levering g

Tessie Smets

Van surprise factory zelf ben ik tevreden, maar niet over de activiteit. Wij boekten de kanotocht bij zonsondergang in Mechelen. We hadden afgesproken met de persoon om 18 uur. Ik heb hem dan om... Van surprise factory zelf ben ik tevreden, maar niet over de activiteit. Wij boekten de kanotocht bij zonsondergang in Mechelen. We hadden afgesproken met de persoon om 18 uur. Ik heb hem dan om 18u07 opgebeld omdat hij er niet was. Daarna kwam hij er doodrustig aan, kwam voor ons echt over dat hij er geen zin in had. Op de voucher staat beschreven dat de tocht 2 uur duurt, maar wij waren op minder dan een uur terug. We hadden verwacht dat de tocht veel langer zou zijn. Ik had er meer van verwacht en vind het nu zonde van mijn geld, want voor deze activiteit hebben we veel te veel betaald voor wat het waard was.

Beutels Jeannine

Eerste contact zeker positief !

Moeilijk na een eerste kennismaking.

Nancy Monteyne

Ik was op zoek naar een alternatief voor de klassieke Bongobon en kwam via de internetbrowser op jullie site terecht.
Ik vond een brede waaier aan toffe geschenkcheques.

diversiteit van het aanbod

Stalmans koen

Nog maar 1x mee gewerkt. Tot nu toe heel goed

Alleen niet echt duidelijk waarom ik een foto moet nemen en terug sturen. Dit kan volgens mij op een andere manier ook. En vraag me af waarom????

Frechier mieke

Ik had nog geen ervaring hiermee, maar nu ik deze site ken ga ik er zeker vaker opkomen

Dit bestelen gaat Super vlot, en veel cadeautjes die ik anders niet zou aandenken

Geen verbetertips.alles ging heel vlot