Christel

2x een belevenisbon besteld.

Super goede ervaringen gehad, al 2 x besteld en alles goed verlopen. Onmiddellijk reactie via mail en verloop van bestelling en levering. Stiptheid is zeker ook een pluspunt.

Reactie SurpriseFactory:

Beste Christel,
Bedankt voor de positieve review! Daar worden wij blij van.
Team SurpriseFactory

Dirk Van Lancker

Super

Veel keuze en makkelijk af te handelen

Momenteel geen

AZ Maria MIDDELARES

Positief

correcte afspraken

nvt

Positieve ervaring

Origineel product, vlotte afhandeling van bestelling, zeer snelle levering.

Het zou gemakkelijk zijn als je bij de bestelling kan kiezen voor hoeveel personen het arrangement. Het was een cadeau voor 2 personen en wij moesten 2 bonnen bestellen ipv 1 bon voor 2 personen.

Katrien

Super

Alles

Rayza

Leuke verpakking

Veel keuze tussen cadeau's

Een bon van 140 euro wordt gewoon met briefpost verstuurd... Dit moet met track and trace! Als deze bestelling verloren gaat kan je niets bewijzen en dat is niet fijn.

Morane

Wij kochten een bon van 60euro (2 jaar geldig). Het bedrijf van de bon bestond niet meer maar onze bon was wel nog geldig. We kregen ons geld niet terug maar mochten wisselen tegen een andere bon.... Wij kochten een bon van 60euro (2 jaar geldig). Het bedrijf van de bon bestond niet meer maar onze bon was wel nog geldig. We kregen ons geld niet terug maar mochten wisselen tegen een andere bon. Dit was vervelend aangezien wij een activiteit voor 3 personen moesten vinden en 80% van de site voor 2 personen is. Er bleek maar 1 optie te zijn: escaperoom. Er was maar 1 optie in België, maar dit was super ver rijden voor ons. De rest was in Nederland wat nog verder rijden was. Aangezien we ons geld niet terugkregen hebben we die optie maar genomen in België.
De escaperoom viel ook nog eens tegen want er waren verschillende mankementen aan waardoor je niet alles kon doen in de kamer en ze dus bepaalde zaken moesten voorzeggen. Ook werkte het licht niet in 1 van de ruimtes waardoor je dat deel niet kon doen.

Voor 2 personen hebben ze een ruim aanbod.

Als er iets tussenkomt waar de partijen niets aan kunnen doen vind ik dat je de optie moet geven om geld terug te vragen.

Reactie SurpriseFactory:

Beste Morane,
Beste Morane,
Bedankt voor uw review! Wat vervelend dat de cadeaubon niet aan de verwachting voldeed. Heeft u naar aanleiding van uw escaperoom ervaring nog contact gehad met onze klantenservice of met de organisator? Wellicht dat zij nog een oplossing hadden kunnen bieden.
Als u nog vragen heeft, kan u altijd contact opnemen met: info@surprisefactory.com
Team SurpriseFactory

Alison

Aanrader

Snelle levering, duidelijke beschrijving

Wendy Cretskens

Moederdag cadeau besteld

Snelle en vlotte levering

Er is niks fout gegaan, goed bezig.

Britt Vanneste

Zeer duidelijk!

Veel aanbod!

- mogelijk maken om meerdere cadeaubonnen in 1 te steken (aantal personen kunnen aanduiden en niet telkens aparte bonnen)
- soms wat extra info (gaat door als er genoeg aanbiedingen zijn: wat...
- soms wat extra info (gaat door als er genoeg aanbiedingen zijn: wat zijn genoeg aanbiedingen? Vanaf hoeveel personen doen jullie het? …)