Marjanne A

Vlot verloop en snelle levering, makkelijk hanteerbare website, tip top in orde!

Snel, vlot, makkelijk

Geen idee

Prive

Duidelijk, zeer snelle en correcte levering, komen afspraken na

Zie hierboven

Johan

Bebestellen van een bon als geschenk gaat vlug en een voudig, bem benieuwd naar decreacties van hen diecde bon gektegen en die gebruikt hebben

Vlug, eenvouding

Fantatisch aanbod!

Supersnel geregeld

De Paepe Shana

Super tevreden!

Snelle levering en origineel om het ook digitaal te kunnen schenken.

Geen!

Marino Patrizia

Super handig, ook nog eens leuk om de verrassing via watsap te sturen. Dit hadden ze nog niet gezien. Het was spannend om hun reactie af te wachten en uiteindelijk blijheid te zien. Top! E. Voor... Super handig, ook nog eens leuk om de verrassing via watsap te sturen. Dit hadden ze nog niet gezien. Het was spannend om hun reactie af te wachten en uiteindelijk blijheid te zien. Top! E. Voor ieders budget is er wat te vinden op de website. Alles ging vlot en heel gemakkelijk.

Snel!

De bon lezen was wat klein

Beste Marino,
Bedankt voor de positieve review! Fijn om te lezen dat de ontvangers ook positief waren. Ook bedankt voor de tip, we zullen deze zeker meenemen.
Met vriendelijke...
Beste Marino,

Kristel Borghijs

Zeer vlotte afhandeling van mijn bestelling en ook snelle levering dus zeer tevreden👍

Veel keuze en ook in alle prijsklasse.

Bon voor vespatour

Bon niet ontvangen

Reclame

Stiptheid

Beste,
Wat vervelend dat de bon nog niet binnen is! Wanneer u een mail stuurt naar info@surprisefactory.com met uw ordernummer en het correcte afleveradres, kijken wij graag even met u mee....
Beste,
Verrassende groet,