Elina

Slecht. Oplichterij. Werkt samen met louche bedrijven. We wilden een ballonvaart doen. Bedrijf liet niks weten. Of telefoonnummer bestond niet. We hebben dit laten weten aan surprise factory en zij... Slecht. Oplichterij. Werkt samen met louche bedrijven. We wilden een ballonvaart doen. Bedrijf liet niks weten. Of telefoonnummer bestond niet. We hebben dit laten weten aan surprise factory en zij verwees ons door daar de luchtballonvaartmaatschappij. Geld kregen we terug van de ballonvaart maar niet de commisie van surprise factory. Terwijl ze ons gwn hebben opgelicht, hebben zij het geld gwn in hun zakken kunnen steken. Zodra er problemen zijn trekt surprise factory zijn handen er vanaf!
Klantendienst hielp niks

Alles

Reactie SurpriseFactory:

Bedankt voor je review, Elina.
Wat vervelend om te horen! Dat is uiteraard niet de bedoeling. We hebben je een e-mail gestuurd, zodat we dit nader voor je kunnen uitzoeken.
Fijne...
Bedankt voor je review, Elina.
Fijne dag,
SurpriseFactory

Anouk

Slecht

Bonnen makkelijker verlengbaar maken zonder hoge meerkost

Reactie SurpriseFactory:

Bedankt voor je review. Cadeaubonnen kunnen kosteloos met één maand verlengd worden, indien je kiest voor een extra jaar, berekenen wij per bestelling administratiekosten.
Met vriendelijke...
Met vriendelijke groet, Surprisefactory.com

Lucas

Tof concept

Originaliteit

Nog meer opties?!

Xavier Teunen

Onverwacht tegen gekomen op internet en geprobeerd.

Correcte service

Jo depreitere

Super

Veel keuze, snelle levering

Reactie SurpriseFactory:

Bedankt voor je review! Leuk om te horen dat je bestelling goed verlopen is!
Fijne dag toegewenst, Surprisefactory.com

Toffe suggesties

Meer uitbreiding

Carla Debacker

Top. Leuke keuzemogelijkheden

Stipt. Gepersonaliseerd. Mooi verpakt.

Reactie SurpriseFactory:

Bedankt voor je mooie review, Carla!
Fijne dag,
SurpriseFactory

Veronique Dewilde

Super toffe dingen om van te kiezen.

I woon in Canada and wou my Belgische vrienden verrassen en bedanken. Toffe manier om dat te doen!

Een betere manier of zeggen afleveringen adres want ik had mijn adres opgegeven denkende dat het adres van de koper was.

Bibi

Hele originele ideetjes