x

levering on time
interessant aanbod

tine

stipte en correcte afhandeling

info over verlengen (ivm corona)

Handige website

Simpele manier van bestellen en betalen. De 3 manieren om je cadeau af te geven zijn leuk en origineel! Vooral via Whatsapp!

Reactie SurpriseFactory:

Bedankt voor je mooie review!

Diana Vannieuwenborgh

Eerste keer mee gewerkt

Heel snel en vlot

Alles in orde!

R billen

Knap opgelost.

Klantvriendelijk en begripvol.

Elien

Heel goede ervaring, snelle service en leuke cadeaus!

Heel veel keuze

Reactie SurpriseFactory:

Bedankt voor je review. Wat leuk dat je tevreden bent! :)
Fijne dag, Surprisefactory.

Valerie

Ik dacht dat je de pdf direct in je mail zou krijgen. Maar dit was niet het geval. Heb zelf na 1dag wel Contact opgenomen en bewijsje moeten sturen van betaling. Nu weet ik niet dat ik het daardoor... Ik dacht dat je de pdf direct in je mail zou krijgen. Maar dit was niet het geval. Heb zelf na 1dag wel Contact opgenomen en bewijsje moeten sturen van betaling. Nu weet ik niet dat ik het daardoor rapper in orde was en of het anders nog langer zou duren.

Goede communicatie! Vragen je probleem nu opgelost is,... Leuke website met betaalbare toffe activiteiten, die je anders niet zou doen. Perfect om je zelf ook cadeau te doen!

@ snelle levering (wijst naar pdf in e-mail) verwacht je direct een pdf. Misschien melden dat het duurt tot jullie de betaling effectief hebben ontvangen en dat dit meerdere dagen kan duren. (het... @ snelle levering (wijst naar pdf in e-mail) verwacht je direct een pdf. Misschien melden dat het duurt tot jullie de betaling effectief hebben ontvangen en dat dit meerdere dagen kan duren. (het stond in bevestigingsmail dat je de pdf krijgt zodra betaling ontvangen is.. Beetje te laat)

Reactie SurpriseFactory:

Bedankt voor je review, Valerie!
Bedankt voor je review, Valerie!
Wat vervelend om te horen. Alle bestellingen worden pas verstuurd na ontvangst van de betaling en dit geldt ook voor de digitale cadeaubon. Wanneer je voor betaling met Creditcard of Mistercash kiest is de betaling direct bij ons binnen maar bij betaling via overschrijving kan dit soms iets langer duren. Heb je de cadeaubon direct nodig? Dan kun je ons altijd een betaalbewijs sturen. Dit vermelden we ook in de bevestigingsmail. Fijn om te horen dat je verder tevreden bent!

Vicky

Goed!

Snelle levering en betaling.

Meer foto's bij elke activiteiten plaatsen + het adres meedelen e.g. overnachten in een boomhut (Izegem, maar waar?)

Super, ze deden wat werd beloofd!

Wat beloofd werd, was ook werkelijk zo!

M. Vereecke

Leuke cadeautips. Al regelmatig gebruik van gemaakt. Goede service!

Heel vlot verloop bij bestelling. Duidelijke afspraken en altijd in orde!

Niks op aan te merken.

Reactie SurpriseFactory:

Bedankt voor je positieve review. Dat is goed om te horen!