De Waal

Leuke cadeaus, snelle levering!

Heel veel verschillende keus, voor ieder wat wils.

Niet gevonden

Hans Vuurmans

Heel goed

Flexibel, aardig en hulpvaardig. Groot aanbod.

Yvonne Casander

Ik vond het erg tegenvallen. Het versturen van de app aan de jarige zonder dat de prijs erbij stond, werkte niet goed. De medewerkster aan de telefoon kon mij met heel veel moeite helpen. Zij moest... Ik vond het erg tegenvallen. Het versturen van de app aan de jarige zonder dat de prijs erbij stond, werkte niet goed. De medewerkster aan de telefoon kon mij met heel veel moeite helpen. Zij moest het ook gaan uitzoeken. De aan de jarige toegestuurde felicitatie via whatsapp had geen geluid. We willen meer informatie over het evenement (paragliden), maar kunnen niet eens bellen. De sjeu is inmiddels van het kostbare cadeau af. Er is nog geen afspraak gemaakt, omdat het zo omslachtig is om meer te weten te komen. Niet leuk! Ontevreden.Jammer.

Op de site zag het er allemaal heel leuk en aantrekkelijk uit.

Zie beschrijving.

Marian

Ik had nog nooit van surprise factor gehoord, maar uiteindelijk kwam ik op hun site. We hadden grotbiken gevonden, waar ik ook, nog nooit van had gehoord. Een verrassende site.

Ze doen wat ze beloven. Super!

De tekst op de cadeaubon was wel erg klein.

Annemiek van Dillen

SurpriseFactory is mij gaan volgen op Instagram en ik volgde ze terug. Dezelfde avond kreeg ik een berichtje of ik interesse had in een waardebon van € 10,00. Hier heb ik bevestigend op geantwoord... SurpriseFactory is mij gaan volgen op Instagram en ik volgde ze terug. Dezelfde avond kreeg ik een berichtje of ik interesse had in een waardebon van € 10,00. Hier heb ik bevestigend op geantwoord en de dag erna zat de bon in mijn mailbox.
Ik heb een uitje voor Vaderdag uitgezocht en meteen de waardebon verzilverd.

Snelle reactie, mooi welkomstkado in de vorm van een waardebon.

Heb ik niet, ik ben tevreden hoe het nu is.

Reactie SurpriseFactory:

Bedankt voor je positieve review! Fijn dat je zo'n fijne ervaring met ons hebt.
Een fijne dag gewenst!
Vriendelijke groet,
SurpriseFactory

Theresia van Koppen

Snelle service!

Veel mogelijkheden voor activiteiten

Bij het afronden van de bestelling vond ik het niet helemaal duidelijk, of het adres nu van degene is, die het cadeau ontvangt of van mij.

De Boer

Leuke activiteiten en netjes geregeld

enthousiasme staalt er vanaf

niets

Hoogenboom h

Snel geregeld duidelijke tekst

Cor van Hal

Makkelijk te bestellen. Fijne site

Site is klantvriendelijk

De cadeaubon kwam een dag later dan gepland en dat je is niet zo prettig als cadeau voor een verjaardag.

Geen bedrijfsnaam

Telefonische goed bereikbaar

Track en trace code hanteren.