Snelle service

Veel keus uit originele cadeautjes

Even afwachten of we ook krijgen wat beloofd is, misschien heb ik dan verbeter punten of tips.

Leuke mogelijkheden voor cadeaugifts.
Duidelijke uitleg op de site.

Snelle afwikkeling en levering.

Geen tips

Esmee

Heel goed

Snelle levering, goede informatie, leuke verpakking, leuk dat je een persoonlijke tekst kan toevoegen, fijn dat je de coupon ook over de mail krijgt.

Ik miste wat informatie over het uitje wat ik heb gegeven op de site. Ik las op de coupon pas dat het alleen geldt op zaterdag en zondag, terwijl op de site stond elke dag behalve feestdagen.

Nik Jochems

Gemakkelijk

Precies de producten en diensten als aanbod die mij aanspreken.

De datum van bezorging nog preciezer voorspellen.

Super , snelle levering, prima kwaliteit

Uitgebreid assortiment

N.v.t

Shu

Geweldig

Goed geregeld!

Jacqueline

Leuke verrassende aanbiedingen!

Vaker wisselen van acties

Aankoop via de site gedaan. Hebben mooie arrangementen. Maakt de belofte 'Vandaag besteld, morgen in huis helaas niet waar'. De 18e iets besteld en helaas niet voor de kerst in huis. Gelukkig komen... Aankoop via de site gedaan. Hebben mooie arrangementen. Maakt de belofte 'Vandaag besteld, morgen in huis helaas niet waar'. De 18e iets besteld en helaas niet voor de kerst in huis. Gelukkig komen de vouchers ook direct in de mail.

Digitale vouchers direct in de mail. Mooie overzichtelijke site met handige menu's wanneer je een aankoop doet.

Geen loze beloften maken op de site. ("Nu 23 december besteld, morgen in huis" is een belofte waarvan je weet dat dit waarschijnlijk niet gaat lukken wanneer je je bij de verzendvoorwaarden... Geen loze beloften maken op de site. ("Nu 23 december besteld, morgen in huis" is een belofte waarvan je weet dat dit waarschijnlijk niet gaat lukken wanneer je je bij de verzendvoorwaarden verschuilt achter de kerstdrukte van post nl. Als het de 18e al niet lukt, dan zeker de 23e niet!)
Verder mooie site en mooie arrangementen.

Positief

X

R. de Vries

Bereikbaarheid klantenservice.
snelle levering, ondanks drukte Kerst.
Leuk activiteitenaanbod

nee