Renr

Vaak gekocht, telkens helemaal prima

Makkelijk, inspiratief, snel

Veel is gewoon prima

Bedankt voor je review.
Wat fijn om te lezen dat elke bestelling zo goed is bevallen. Daar doen wij het voor!

Familie Visch

Uitstekende ervaring

Originele cadeaus en op tijd geleverd

Speksnijder

Prima ervaring

Duidelijk en accuraat

SurpriseFactory

De verassing is keurig op tijd geleverd maar de vouchers zaten in een witte envelop met met geen enkele aanwijzing anders dan het adres op de envelop dat de vouchers voor hen bedoelt was en van... De verassing is keurig op tijd geleverd maar de vouchers zaten in een witte envelop met met geen enkele aanwijzing anders dan het adres op de envelop dat de vouchers voor hen bedoelt was en van wie zij dit gekregen hadden, met als gevolg dat de vouchers bij het oud papier gegooid zijn omdat ze dachten dat het reclame was. dit was dus even een afknapper aan tafel in het restaurant.

niet

vermeld even op de voucher voor wie die is en van wie hij afkomstig is.

Bedankt voor je review.
De cadeaubon wordt in een witte envelop geleverd. Hierop staan de naam en de adresgegevens van de ontvanger vermeld, zoals dit bij elk ander brievenbus enveloppe het geval is. Wat betreft de cadeaubon, deze kan ook gepersonaliseerd worden. Hierbij heb je de keuze om een voor, van en persoonlijke tekst in te vullen. Dit kan je zelf gemakkelijk bij het plaatsen van de bestelling aangeven, zodat het duidelijk is voor wie en van wie de cadeaubon afkomstig is.
Mocht je hier in het vervolg nog vragen over hebben dan kan je altijd contact met ons opnemen via +31 10 458 58 10. Wij helpen je dan graag telefonisch verder met het personaliseren van je cadeaubon.

Snel en duidelijk

Datum van afleveren is vaak onzeker, zou dat anders kunnen?

Yvonne Schilp

Ik had eerder een bon gekocht en deze bleek een schot in de roos. Mijn man, voor wie ik dit laatste kado kocht, was aangenaam verrast.

Origineel.

Pittig aan de prijs.

Hi,
Bedankt voor je positieve review! Hier worden wij erg blij van!

Conchita Casado Yanci

Cadeau

Heel overzichtelijk en makkelijk te bestellen

Vlotte afhandeling; gekregen wat ik vroeg

Telefonisch goed bereikbaar en fijn te woord gestaan

Weet ik niet

MC van den End

Leuke aanbiedingen, veel keuze.
Cadeaubon via de post nl is niet geleverd.
Leuke aanbiedingen, veel keuze.
Cadeaubon via de post nl is niet geleverd.
Ik had een hotelbon voor een hotel in Mechelen. Deze is alleen telefonisch of via mailcontact te reserveren. Blijkt dat in de maanden vanaf juni het niet mogelijk is om van vrijdag op zaterdag te reserveren. Dit heb ik niet terug kunnen vinden in het aanbod op de site.

Leuke uitjes

Een beveiliging bedenken dat wanneer een cadeaubon via Post nl zoek is geraakt. Dat een ander niet de cadeaubon kan verzilveren.

Bedankt voor je review.
Wij hebben bovenstaande direct besproken met de organisator en zij geven aan dat er geen restricties verbonden zijn aan de te reserveren dagen. Dit kan dus ook gewoon van vrijdag op zaterdag. Inmiddels hebben zij de agenda voor 2025 ook open gezet, dus hiervoor kan je nu een reservering maken. De organisator heeft hierover contact met je opgenomen en inmiddels hebben wij begrepen dat alles is opgelost!
Wat betreft je verbeterpunten of tips, mocht het zo zijn dat je bij het maken van de reservering verneemt dat er al een reservering is gemaakt door iemand anders, dan horen wij het graag. Wij lossen het dan graag voor je op.

Miek

Eerste instantie goed

Meteen reactie met de data wanneer je wordt afgeleverd!! Dat was nog een dag voor de verjaardag!

Heelaas 3 dagen te laat door post.nl pas bezorgd, dus 3 dagen na de verjaardag!!

Bedankt voor je review.
Wat vervelend om te lezen dat de cadeaubon niet op tijd is geleverd. Helaas zien wij in enkele gevallen wel eens vertraging in de levering door PostNL.
Wij...
Bedankt voor je review.
Wij versturen ook altijd de orderbevestiging na het afronden van de bestelling, waarin je de digitale cadeaubon kunt terugvinden en de SurpriseMovie. Deze kan je ook via Whatsapp met de ontvanger delen. Ook is het altijd mogelijk om de cadeaubon bij ons op te halen, zodat je er zeker van bent dat je de cadeaubon op tijd binnen hebt.