Bouwman

Leuke ideeën om iemand is met iets echt leuks te verrassen.

Makkelijk te boeken en helpt bij zoeken apart cadeau

Ga zo door

Hi,
Bedankt voor je positieve review! Hier worden wij erg blij van!

Rob

Leuke presentjes

Snelle verzending

M. Oosterdijk

Leuke cadeaus, maar een tegenvaller dat er door jaar geen 1 datum vrij is om het in te plannen bij de aanbieder.

Unieke cadeaus

Zorgen dat zichtbaar is of er data vrij zijn in hetzelfde jaar wanneer je het koopt. Een tegenvaller dat er dit jaar geen 1 datum vrij is om het in te plannen bij de aanbieder.

Bedankt voor je review!
Bedankt voor je review!
Dit arrangement is weersafhankelijk, Door het slechte weer dit jaar zijn er helaas veel vluchten geannuleerd, waardoor er voor dit seizoen helaas geen mogelijkheden meer zijn. Voor volgend seizoen zijn er voldoende plekken beschikbaar om de vlucht te kunnen maken.
Het is altijd mogelijk om van te voren bij ons na te gaan wat de beschikbaarheid is. Wij kunnen dit altijd voor je navragen bij de organisator.

Trudy Bansberg

Snel geregeld, veel keuzes

Bieden leuke activiteiten aan

Nog geen, bon kado eraan.

Miranda

Hele leuke site

Veel verschillende activiteiten

Vooralsnog geen

D ter Horst

Bestelling en levering ging zoals het hoort

Goede communicatie en snelle levering

Het was mij onduidelijk hoe je eenvoudig twee dezelfde bestellingen kunt doen. Nu heb ik dus 1 bestelling gedaan en daarna nog een keer. Dat moet eenvoudiger kunnen of ik heb ergens overheen gekeken.

Hi,
Bedankt voor je positieve review en wat fijn om te lezen dat je de cadeaubon snel hebt ontvangen!
Hi,
Het is altijd mogelijk om meerdere arrangementen toe te voegen aan je winkelwagen, zodat je niet meerdere bestellingen hoeft te doen. Je kan zo veel mogelijk arrangementen toe voegen aan je winkelwagen als je zelf wilt. Dit kan door op de knop 'in winkelwagen' te drukken. Hiermee plaats je het arrangement in je winkelwagen.
Mocht je er in de toekomst alsnog niet uitkomen met je bestelling van meerdere arrangementen, dan kan je altijd telefonisch contact met ons opnemen via +31 10 458 58 10. Wij helpen je dan graag verder!
SurpriseFactory

Lilian

Goede service

Probleemoplossend

De gegevens, van de organisatie waar bon voor wordt verkocht, up to date hebben.

Post

Ik kreeg direct na mijn bestelling van de bon een bevestiging. Na nog geen twee uur kwam de mededeling dat het verzonden was per postnl. Alles ging super vlug. Maar toen kwam de grote... Ik kreeg direct na mijn bestelling van de bon een bevestiging. Na nog geen twee uur kwam de mededeling dat het verzonden was per postnl. Alles ging super vlug. Maar toen kwam de grote teleurstelling na 6 dagen heb ik helaas en heel vervelend nog niets ontvangen. Ik wacht af of het nog komt

Ze werken snel

?

Bedankt voor je review.
Bedankt voor je review.
Wat jammer om te lezen dat je langer op je cadeaubon hebt moeten wachten. Helaas zien wij in enkele gevallen wel eens vertraging in de levering door PostNL, waardoor de cadeaubon later geleverd wordt.
Mocht de cadeaubon inmiddels nog niet binnen zijn, zou je het ons dan kunnen laten weten? Uiteraard zullen wij de cadeaubon dan nogmaals versturen.

Jarl

Het aantal aankopen was lastig te wijzigen/vinden

Leuk idee

Het addertje dat het zonder drank is aanpassen naar inclusief 1 standaard drankje.

Hans

We goede ervaring hiermee