Nvt

Leuke dingen

Goede opties om cadeau te doen

Ga zo door ev met uitbreiden van de aanbiedingen.

Ivo Serraarens

Geweldig

Allemaal even sterk

Géén

Hi Ivo,
Bedankt voor je positieve review! Fijn dat je de service zo ervaren hebt.
Fijne dag,

Holanda

Super fijn

Goede communicatie en snel

Meer info hoe pakketje verstuurd worde

Lia Kolibri

Makkelijk en snel iets leuks gevonden

Korte lijnen en snelle levering

L. Hoksbergen

Alles was goed gegaan, duidelijk aangegeven wat het cadeau is.

Duidelijk site, leuke en originele cadeaus.

Ga zo door.

Reactie SurpriseFactory:

Bedankt voor je review! Fijn om te horen dat je onze service zo ervaren hebt.
Prettige dag,

Sylvia

Gewoon keurig en netjes verzorgd.

De mogelijkheid om je persoonlijke tekst toe te voegen aan t cadeau.

Geen. Ga zo door

Olga van Dijk

Voor Valentijnsdag had ik vouchers voor SS Rotterdam besteld. Helaas was de link die ik op 14 februari aan mijn man stuurde niet meer actief…. Verrassing viel in het water… ook de post kwam niet op... Voor Valentijnsdag had ik vouchers voor SS Rotterdam besteld. Helaas was de link die ik op 14 februari aan mijn man stuurde niet meer actief…. Verrassing viel in het water… ook de post kwam niet op de 14e maar pas een dag later. Kortom een teleurstelling. Wat wel goed ging was het contact met jullie (Manon). Per e-mail heb ik gevraagd of de link met verrassings movie nog een keer gestuurd kon worden. Na 1,5 uur had ik een link. Ook al was het geen verrassing meer het was heel fijn dat ik alsnog mijn man kon laten zien wat zijn Valentijnscadeau was.

Contact met medewerkster. Mooi verzorgde communicatie zowel digitaal als de post.

Digitale links niet aanbieden als niet zeker is dat deze op de verrassingsdag nog actief zijn. De gever staat voor joker en jullie maken hiermee geen goede indruk.

Beste Olga,
Beste Olga,
Bedankt voor je review, wij waarderen de feedback. Wij vinden het heel jammer dat het is misgelopen met het doorsturen van het filmpje. Wij zullen dit zeker meenemen in de optimalisatie van onze website. Hopelijk was je man wel blij verrast met het cadeau. Wij wensen jullie alvast veel plezier.
Verrassende groet,

Loreta

Ik wacht hellaas al twee dagen mijn bestelling. Ik had het eerder verwacht

Nog niet

Meer info voor vertraging

Beste Loreta,
Beste Loreta,
Bedankt je review, goed dat je dit bij ons aangeeft. Heb je contact gehad met onze klantenservice (info@surprisefactory.com)? Zij kunnen dan even met je meekijken of alles goed gegaan is met de bestelling.
Fijne dag,

Anneke

Prima bedrijf...

Een mooie duidelijke site

Geen verbeterpunten, ga zo door...

Myrthe

Altijd fijn!

- duidelijke communicatie
- Leuke uitjes
- Snel bezorgd
- Klantvriendelijk en oplossingsgericht
- reageren snel op vragen