Gemeente

Bestellen ging goed

Bestelling direct online ontvangen

particulier

Het regelen van de bestelling Prima en snel

snelle afwikkeling en duidelijk

Jammer dat een reservering niet meer mogelijk is op korte termijn daar wij alleen in het weekend kunnen. Vervelend dat je voor september augustus nog geen datum kan reserveren.

Yolanda driessen

Moeite met bestellen. Onduidelijk als je 2 bonnen wilt inleveren op 1 uitjr

.betere uitleg

Beste.
Bedankt voor uw review.
Wij zullen uw tips zeker meenemen in het verbeteren van onze website.
Team SurpriseFactory

Daphne

De enige ervaring die ik heb met dit bedrijf is de aanschaf van een diner op de euromast.

Makkelijk en snel

Erg jammer dat er nergens op jullie website stond (vóórdat je het diner op de euromast aanschaft) wat de beschikbaarheid van de euromast voor dit diner is. Er stond ook nergens dat we niet via... Erg jammer dat er nergens op jullie website stond (vóórdat je het diner op de euromast aanschaft) wat de beschikbaarheid van de euromast voor dit diner is. Er stond ook nergens dat we niet via jullie konden reserveren. Dit zorgde ervoor dat ik dit diner bestelde voor mijn partners verjaardag, maar pas NA aankoop te zien kreeg dat ik helemaal niet samen met hem kon dineren OP zijn verjaardag, terwijl dit juist mijn bedoeling was.

Beste Daphne,
Beste Daphne,
Bedankt voor uw review. Wij verkopen op onze site arrangementen voor meer dan 250 verschillende bedrijven. Op onze cadeaubonnen staat altijd vermeld hoe u een reservering kunt maken. Wij hebben geen invloed op de agenda van onze partners. Natuurlijk begrijpen wij dat het een teleurstelling voor u was dat u niet op uw partners verjaardag samen gebruik kon maken van het arrangement. Wij hopen dat u later alsnog samen kunt genieten van het arrangement.

C. Neve

Slechte Na Corona beleid organisatie

Coulance van gebruik van gift card

Beste,
Bedankt voor uw review. Wanneer een cadeaubon niet langer dan 1 jaar is verlopen kan deze eenmalig tegen € 9,95 administratiekosten, worden verlengd. De klant kan de cadeaubon via onze site www.surprisefactory.nl/verlengen of www.surprisefactory.be/verlengen zelf eenmalig verlengen. Mocht u nog vragen hebben kunt u contact opnemen met onze klantenservice info@surprisefactory.com

M. Takx

Overzichtelijke site / genoeg keuze en leuke uitjes, activiteiten, etc.

wordt blij hoe de surprise verpakt is

voorlopig geen

Beste,
Bedankt voor uw positieve review. Leuk te horen dat u zo enthousiast bent over hoe de surprise verpakt is. Dat horen wij graag!

Bliss

Prima website, snelle reactie toen ik een bericht stuurde. Aankoop gaat makkelijk, volgende dag geleverd.

Leuke trips/activiteiten/etc.

Als ik dan toch ergens over mag zeuren: het filmpje in de link dat toont waaruit het kadootje bestaat... dat mag korter, sneller, zonder beelden erbij van wat je niet hebt aangekocht.

X

Ik kreeg mijn gekochte produkt snel. ik heb m nog niet ingewisseld dus kan niet oordelen over wat ik gekocht heb. Kan alleen oordelen DAT ik het gekocht heb.

Eea was snel in mijn brievenbus. Weet niet of de menu's op de fietsroute ook wat zijn want daar heb ik nog geen gebruik van gemaakt

Enquete pas sturen als klant gebruik heeft gemaakt van de verrassing

Tresfon

Snelle reactie op berichten.

Iets niet te leveren op tijd. Dan kan allleen dat artikel geschrapt wirden. Andere spullen gewoon op tijd

.....

L vd l