R.S.

Niet op tijd bezorg

Duidelijker aangeven dat het een cadeaubon is

Beste,
Bedankt voor uw review. Wat vervelend dat de bon nog niet binnen is! Wanneer u contact opneemt met onze klantenservice, info@surprisefactory.com, kunnen zij u verder helpen.
Met...

X

Bestelling is helemaal fout gegaan

Leuke arrangementen en bon ziet er leuk uit

Als er iets niet goed gaat moet jullie
contact met de klant opnemen in plaats van niks laten horen

Beste,
Bedankt voor uw review. Gelukkig hebben we inmiddels contact gehad en is de situatie opgelost.

A. Wols

Teleurstellend omdat het doel compleet werd gemist. Namelijk de surprise.

Momenteel nog niet ervaren

Drop Post.nl

Harrie Grijseels

Via internet ontdekt en mooi opgezet.

De uitstraling ,prijs van producten en het geschenken filmpje.

Beter proberen om op tijd het kado te leveren. Kwam nu (ivm feestdagen) 3 dagen later aan.

Rianne

Super fijn, snel contact mee te krijgen. Makkelijk aanschaffen van het cadeau!

Super orginele cadeaus, heel leuk en fijn om te kijken wat je leuk vindt.

Contactgegevens van bedrijf erbij zetten en aangeven dat je dit bedrijf moet contacten vanwege het cadeau die je bij hun besteedt.

Josje van den Hout

Jullie hebben leuke surprises.

Leuke cadeau-ideeën.

Ik bestelde een happen en stappen cadeau-bon. Jullie bieden hierbij een cadeau-box aan voor kerst met kerstsnoepjes. Ik vond dit een leuk idee. Maar eerlijk gezegd viel deze me vies tegen. Voor de... Ik bestelde een happen en stappen cadeau-bon. Jullie bieden hierbij een cadeau-box aan voor kerst met kerstsnoepjes. Ik vond dit een leuk idee. Maar eerlijk gezegd viel deze me vies tegen. Voor de prijs die ik ervoor moest betalen verwachtte ik lekkere kerstkransjes of luxe snoep. Echter zat er alleen maar een beetje tandpijnsnoep in. Als het zo moet, zal ik de extra cadeau-box nooit meer erbij nemen. Echt jammer, de ontvanger zal ook denken waarom van die zoetigheid. Luxere snoep komt met een cadeau geven wel beter over.

Beste Josje,
Beste Josje,
Bedankt voor uw review. Wat jammer om te lezen dat de SurpriseBox zo tegenviel. Echter communiceren wij wel dat er kerstsnoepjes in de SurpriseBox zitten en helaas geen kerstkranjes. Wij nemen uw tips zeker mee in de verbetering van ons aanbod.

I. Hallegraeff

Loste het te laat bezorgen prima op. Vriendelijk personeel

Geen idee

Beste,
Bedankt voor uw positieve review! Dat maakt deze koude dag weer een stukje warmer.

A Kuijzer

Op zich positief maar fout in adres boottocht

Snelle reactie

In de brief stond een ander adres dan op de voucher. Bij navraag bleek de nahalennia niet te varen. Gelukkig konden we met de rondvaart mee tegenover de Euromast maar dit was wel erg verwarrend

Jennie

Ik heb een cadeau bon besteld

Heel leuk dat je een videoclipje erbij krijgt

Niks

lagendijk

Originele kados

meer reclame merk toch dat weinig mensen ervan weten