Fijne benadering door de verkoper(s). goed voorgelicht over alle mogelijkheden. met alle info uiteindelijk zelf een mooie XC40 R-Design kunnen samenstellen. Ook de aflevering perfect verzorgd....Fijne benadering door de verkoper(s). goed voorgelicht over alle mogelijkheden. met alle info uiteindelijk zelf een mooie XC40 R-Design kunnen samenstellen. Ook de aflevering perfect verzorgd. Ondanks dat alles te vinden is via digitale handleidingen en appjes op je smartphone, toch een uitgebreide introductie gehad in de belangrijkste eigenschappen. Top
Leon Stroekxs van den Broek
Zoals telkens weer een geweldige service. Zodra de auto eenmaal in de werkplaats is word ik telefonisch benaderd. Niet alleen deskundige en volledige informatie zodra de technische medewerker...Zoals telkens weer een geweldige service. Zodra de auto eenmaal in de werkplaats is word ik telefonisch benaderd. Niet alleen deskundige en volledige informatie zodra de technische medewerker heeft onderzocht en geconcludeerd heeft wat er aan de hand is, maar ook duidelijke indicatie hoe ernstig of gecompliceerd het probleem al dan niet is. Een andere fantastische dienstverlening is dat de auto wordt opgehaald en teruggebracht. Bovendien is iedereen altijd even vriendelijk en correct.
willem wagenaars
Goede service. leenauto stond 's-morgens klaar en reparatie was volgens afspraak om 12.00 gereed
Altijd een zeer goede service en deskundig personeel!
Wico
Mooie nette omgeving, met aparte werkruimtes. Ideaal om te bellen. Op deze manier kun je gewoon doorwerken terwijl je even wacht.
e.in't Veld
Ik ben heel tevreden over de behandeling van de monteur