Svenscar

A. den Dekker

Snel en vakkundig geholpen, en dat zonder afspraak!
Goede koffie en vriendelijke medewerkers!

Leo Lint

Binnen korte tijd afspraak kunnen maken en ook snelle afhandeling van de kleine reparatie.

APK, zomerbanden gewisseld en vervangen katalysator.
APK, zomerbanden gewisseld en vervangen katalysator.
Goede service, auto weer gewassen. Zelf zou ik het waarderen als ik de rekening meekreeg, dan kan ik er nog vragen over stellen eventueel. Nu weet je niet hoeveel je kwijt bent en voor vragen moet je weer bellen.

Zeer hoog service niveau

F. van Dijk

Fijn om de monteur die mijn auto een beurt moest geven zelf even te spreken. Vriendelijk en correct personeel op de receptie en de chauffeur die me terugbracht en degene de de auto weer kwam thuis... Fijn om de monteur die mijn auto een beurt moest geven zelf even te spreken. Vriendelijk en correct personeel op de receptie en de chauffeur die me terugbracht en degene de de auto weer kwam thuis brengen. Perfect.

Paul Pull ter Gunne

De service is altijd prima en de koffie ook.
Prachtige showroom met prettige werkplekken als je even moet wachten. Prima voor elkaar. Vriendelijke medewerkers.

Prima ervaring.
Remmen gaven 2000km naar aankoop trillingen.
Officieel geen garantie voor een select occasion, toch wel zo opgepakt door de dealer.

Contact om afspraak te maken is prettig, wordt goed geadviseerd. Ontvangst bij Svenscar is altijd alsof je thuis komt. Vriendelijk personeel, duidelijke informatie, bak koffie en daarnaast alle... Contact om afspraak te maken is prettig, wordt goed geadviseerd. Ontvangst bij Svenscar is altijd alsof je thuis komt. Vriendelijk personeel, duidelijke informatie, bak koffie en daarnaast alle ruimte om te werken (gratis wifi enz.).

Priscilla Sellier

Top service ! Top bedrijf !