In december 2022 een Lynk&Co gekocht. Het ging goed, totdat ik vochtproblemen kreeg. Vocht in de achterlichten, en zelfs met vorst voorraam binnen moeten schrappen. Auto op 3 maart naar svenscar...In december 2022 een Lynk&Co gekocht. Het ging goed, totdat ik vochtproblemen kreeg. Vocht in de achterlichten, en zelfs met vorst voorraam binnen moeten schrappen. Auto op 3 maart naar svenscar gebracht, om te onderzoeken. Kreeg s'middags een telefoontje dat er na onderzoek niks gevonden was. En dat het vocht in de achterlichten normaal was ! Want er stonden wel 10 auto's van Lynk@Co bij svenscar op het dak, met hetzelfde probleem ! Zelfs de volvo had het probleem met vocht in de achterlichten. Vochtprobleem in de achterlichten ontstaat door led verlichting, omdat vroeger de autoverlichting gloeilampen waren , en deze lampen waren warmer. Waardoor het vocht verdween. Is de bewering van svenscar. Nou ben ik zelf autoschade-monteur geweest. Vocht in de achterlichten, kan kortsluiting veroorzaken. Dus kan nooit goed zijn. Ik ben benieuwd. Ik heb nog een trekhaak besteld. ( 4 maanden levertijd aldus Lynk&Co )
Cornelis Kleingeld
Uitstekend
A. Harlaar
Prima en professioneel geholpen door vriendelijk personeel!
Marcel den Boer
Super vriendelijk en professioneel geadviseerd
Hans van Rossem
Zeer correcte en snelle service en correcte reparatie
Oniba
Svencar, ze zijn betrouwbaar, en denken altijd met je mee voor de beste en goedkoopste oplossing.