Opnieuw uitstekende service (en ook de koffie en eigen werkplek zijn goed!)
RJ van Dam
Vorige week zaterdag kwam mijn Volvo bij jullie voor een onderhoudsbeurt. Bleek een onderdeel aan vervanging toe, maar niet op voorraad en ik móest die dag door Blankenberge in België.Vorige week zaterdag kwam mijn Volvo bij jullie voor een onderhoudsbeurt. Bleek een onderdeel aan vervanging toe, maar niet op voorraad en ik móest die dag door Blankenberge in België. Dus met een demo-auto van jullie naar België en een paar dagen later bracht één van uw chauffeurs mijn auto, prima hersteld, naar Blankenberge.
Wat een staaltje klantvriendelijkheid, complimenten!
Top
Erg goed, meedenkend.
Mathijs Visser
Topservice! Altijd naar volle tevredenheid geholpen.
Max van der Klis
Altijd professioneel, vriendelijk en de Volvo experience die je verwacht.
J.Hendriks
Topniveau, service is hoog, duidelijke uitleg
Ed Vermeulen Two-o-Four B.V.
Zoals gebruikelijk top.
PM De Keijzer
Een Volvo V40 (demo) gekocht bij Svenscar Dordrecht Het contact met het bedrijf als zeer prettig ervaren De Volvo heb ik tot nu toe als een zeer fijne auto mogen ervaren
Remco van Beest
Op 22 mei 2020 nieuwe Volvo V60 opgehaald (lease) Zoals altijd prettig gesprek met Guido Revet, en ook in deze corona tijd prima uitleg! Dat de volgende dag het controlelampje voor de...Op 22 mei 2020 nieuwe Volvo V60 opgehaald (lease) Zoals altijd prettig gesprek met Guido Revet, en ook in deze corona tijd prima uitleg! Dat de volgende dag het controlelampje voor de uitlaatgassenreiniging brandde bleek het gevolg van een los stekkertje en werd snel verholpen.