Leuke training! Goede afwisseling tussen theorie en oefeningen. Ook nuttig om een tekst van een mede-deelneemster te behandelen, dat maakt het de theorie heel concreet en praktijkgericht. Het was al...Leuke training! Goede afwisseling tussen theorie en oefeningen. Ook nuttig om een tekst van een mede-deelneemster te behandelen, dat maakt het de theorie heel concreet en praktijkgericht. Het was al met al heel leerzaam. Dank Miriam!
Linda Tolido
De training commercieel en creatief schrijven was leerzaam en goed opgebouwd. Door de interactie met de trainer en andere cursisten was de stof goed op te nemen en uit te voeren. Ook de oefeningen...De training commercieel en creatief schrijven was leerzaam en goed opgebouwd. Door de interactie met de trainer en andere cursisten was de stof goed op te nemen en uit te voeren. Ook de oefeningen zijn een goede toevoeging op de leerstof.
Demi Horrocks
Leuke training met een fijne balans tussen theorie en oefening. Veel tips voor het schrijven van aansprekende teksten. Ik heb er veel van opgestoken en ga er met enthousiasme mee aan de slag!
Vivian Brooijmans
De training was heel praktisch en ik vond het fijn dat je ruimte kreeg om veel te oefenen. Ook leefde de docent zich goed in ieders persoonlijke situatie op de werkvloer. Wat ik in de training...De training was heel praktisch en ik vond het fijn dat je ruimte kreeg om veel te oefenen. Ook leefde de docent zich goed in ieders persoonlijke situatie op de werkvloer. Wat ik in de training geleerd heb is meteen heel bruikbaar in mijn dagelijks werk.
Jessica Westerhout
De training was erg nuttig. Duidelijke handvaten gekregen om hiermee aan de slag aan. Miriam is een deskundige en ervaren trainer. Ze betrekt elke deelnemer en geeft iedereen voldoende ruimte voor...De training was erg nuttig. Duidelijke handvaten gekregen om hiermee aan de slag aan. Miriam is een deskundige en ervaren trainer. Ze betrekt elke deelnemer en geeft iedereen voldoende ruimte voor interactie.
Fijne cursus van Gea met tips en tricks die veel breder inzetbaar zijn dan alleen bij het schrijven van beleid. Gea is een leuke en goede begeleider en gebruikte veel voorbeelden om de theorie...Fijne cursus van Gea met tips en tricks die veel breder inzetbaar zijn dan alleen bij het schrijven van beleid. Gea is een leuke en goede begeleider en gebruikte veel voorbeelden om de theorie duidelijker te maken. De verzorging van BCN was ook goed, veel keuze bij de lunch.
Ik vond het wel jammer dat het boekje wat we bij de cursus kregen grotendeels dezelfde informatie bevat als wat tijdens de cursusdagen werd besproken. Door klassikale bespreking blijft de stof meer hangen dan door het alleen te lezen, en Gea brengt zeker een extra dimensie aan. Maar ik vind het wel een beetje zonde van het geld zo. Het zou beter zijn als het boekje meer een aanvulling is ipv nagenoeg dezelfde inhoud bevat, alleen uitgebreider.
Stella Letschert
Hele prettige, goed begeleide cursus! Het tempo van de twee dagen paste goed bij mijn leerbehoefte. Gea wist een ongedwongen sfeer te creeren met aandacht voor persoonlijke ervaringen. Casuistiek...Hele prettige, goed begeleide cursus! Het tempo van de twee dagen paste goed bij mijn leerbehoefte. Gea wist een ongedwongen sfeer te creeren met aandacht voor persoonlijke ervaringen. Casuistiek beviel mij op dag 1 het beste. Op dag 2 hier en daar wat voorbeelden die wat mij betreft ook iets meer complexiteit zouden mogen bevatten.
Irene Van der Vlist
Hele leuke en duidelijke training. Fijne uitleg, duidelijk materiaal en veel mogelijkheden tot eigen inbreng en persoonlijke focus. Ik heb nieuwe inzichten gekregen en de tools om deze ook toe te...Hele leuke en duidelijke training. Fijne uitleg, duidelijk materiaal en veel mogelijkheden tot eigen inbreng en persoonlijke focus. Ik heb nieuwe inzichten gekregen en de tools om deze ook toe te passen. Zeker een aanrader!
Sasja Beers
Duidelijke uitleg, goeie handvaten geboden om mee aan de slag te gaan. De oefeningen waren goed toegepast en gaven een duidelijke aanvulling op de theorie die verteld werd. Het materiaal sloot goed...Duidelijke uitleg, goeie handvaten geboden om mee aan de slag te gaan. De oefeningen waren goed toegepast en gaven een duidelijke aanvulling op de theorie die verteld werd. Het materiaal sloot goed aan op mijn vragen. Hele goeie cursus, heel erg bedankt.
Scato de Smit
Goed:
1) Door verschillende teksten op te sturen kreeg de trainer een goed beeld van jouw niveau en van jouw schrijfstijl. Hierdoor kon zij met gerichte voorbeelden komen die verbetering konden krijgen. 2) Uitgebreid leermateriaal en mogelijkheden om deze toe te passen.
Minder goed:
1) Iets meer persoonlijke benadering door jouw ingestuurde teksten te analyseren wat beter kan.