Ik heb veel geleerd. De leerstof was concreet en direct toe te passen als je zelf een artikel aan het schrijven bent. De opzet was prettig, met veel afwisseling, waardoor ik mijn aandacht er...Ik heb veel geleerd. De leerstof was concreet en direct toe te passen als je zelf een artikel aan het schrijven bent. De opzet was prettig, met veel afwisseling, waardoor ik mijn aandacht er gemakkelijk bij kon houden. De docent, Tom, gaf duidelijke uitleg, zorgde voor een veilige leersfeer en had een energieke en positieve insteek. Ik ben erg tevreden met deze cursus en zou hem zeker aanraden!
Aniek Uittenboogaard
Hele vriendelijke trainer, goede interactieve cursussen, en veel geleerd om nu zelf ook goed wetenschappelijk te kunnen schrijven! Ik zou dit aanraden voor elke promovendus (of wie dan ook beter wil...Hele vriendelijke trainer, goede interactieve cursussen, en veel geleerd om nu zelf ook goed wetenschappelijk te kunnen schrijven! Ik zou dit aanraden voor elke promovendus (of wie dan ook beter wil worden in wetenschappelijk schrijven).
Wilfried Kouwenhoven
Van Sue heb ik de 2-daagse training Business Engels gehad. Los van het feit dat Sue de stof uitstekend heeft overgebracht, vond ik vooral haar energie en vasthoudendheid fantastisch. Ook...Van Sue heb ik de 2-daagse training Business Engels gehad. Los van het feit dat Sue de stof uitstekend heeft overgebracht, vond ik vooral haar energie en vasthoudendheid fantastisch. Ook al omdat de training online was en de omstandigheden niet ideaal waren.
Shahnaaz Alladien
Ik vind het een goede leerzame cursus. Ik denk dat we wel iets meer tijd nodig hebben om ook te oefenen, maar ik ben erg blij dat ik hierbij was. Super gedaan.
Marte Boonen
Het was een interessante training met veel praktische tips. Wel vond ik het niveau een beetje te beginner. Hoewel ik net start als beleidsmedewerker, zijn veel van de regels/tips qua structuur...Het was een interessante training met veel praktische tips. Wel vond ik het niveau een beetje te beginner. Hoewel ik net start als beleidsmedewerker, zijn veel van de regels/tips qua structuur gelijk aan die voor academisch schrijven, waardoor dat onderdeel van de training voor mij weinig extra toevoegde. Hierdoor vond ik dat de training in zijn geheel in een dag had gepast, in plaats van twee volle dagen. Gea was een fijne trainer die goed rekening hield met de nadelen van een online training, en duidelijke uitleg gaf.
Kenny van der Loos
Erg goede cursus waarin bij alle relevante onderdelen van een wetenschappelijk artikel werd stilgestaan en wekelijks werd teruggekomen op elementen die voor alle onderdelen relevant zijn, zoals...Erg goede cursus waarin bij alle relevante onderdelen van een wetenschappelijk artikel werd stilgestaan en wekelijks werd teruggekomen op elementen die voor alle onderdelen relevant zijn, zoals werkwoordsvormen. Amal is een goede docent en wist de stof met veel enthousiasme over te brengen. Dankzij deze cursus ga ik het schrijfproces met nog meer vertrouwen tegemoet.
Frieda Schaufeli
De training was heel nuttig en bruikbaar voor mijn werk. Goede oefeningen en fijn tempo. Gea legde duidelijk uit en gaf goede begeleiding. Het enige jammere was dat het deels overlap had met de...De training was heel nuttig en bruikbaar voor mijn werk. Goede oefeningen en fijn tempo. Gea legde duidelijk uit en gaf goede begeleiding. Het enige jammere was dat het deels overlap had met de training Heldere Rapporten Schrijven. Hier heb ik wel een compensatie voor gekregen na afloop.
Sandrien Banens
Ik vond dit een hele goede cursus. Inhoudelijk was het goed, en de vorm ook. De cursus werd afgewisseld met opdrachten, individueel of in groepjes. Ik heb veel geleerd, ben erg positief. Dank!
Renzo Kalk
Eva bracht de cursus op enthousiaste wijze. In geval van een digitale bijeenkomst altijd een uitdaging. Het was een mooie combinatie van theorie en oefenen. Bepakt met nieuwe ideeën over schrijven...Eva bracht de cursus op enthousiaste wijze. In geval van een digitale bijeenkomst altijd een uitdaging. Het was een mooie combinatie van theorie en oefenen. Bepakt met nieuwe ideeën over schrijven in een politiek-bestuurlijke omgeving kan ik weer aan de slag.
Alette Exter
Online training met klein groepje. Dat was prettig. Ook voldoende casussen om mee te werken. Ik kreeg aanvullende inzichten die het mij als schrijftrainer nog makkelijker maken om beleidschrijvers...Online training met klein groepje. Dat was prettig. Ook voldoende casussen om mee te werken. Ik kreeg aanvullende inzichten die het mij als schrijftrainer nog makkelijker maken om beleidschrijvers te helpen.