Een hele leuke en zeker leerzame cursus. Door de interactieve opdrachten tussendoor blijft het de gehele dag boeiend. Dit maakt de online training leuk om te volgen. Verbeterpunt is het feit dat ik...Een hele leuke en zeker leerzame cursus. Door de interactieve opdrachten tussendoor blijft het de gehele dag boeiend. Dit maakt de online training leuk om te volgen. Verbeterpunt is het feit dat ik minimaal 30 woorden moet gebruiken om deze ervaring te delen.
Frieda Schaufeli
De trainer gaf heldere uitleg, kwam met nuttige oefeningen en een fijne afwisseling tussen het plenaire deel en groepswerk. Er waren genoeg pauzes om zoom-moeheid te voorkomen. Al met al heb ik erg...De trainer gaf heldere uitleg, kwam met nuttige oefeningen en een fijne afwisseling tussen het plenaire deel en groepswerk. Er waren genoeg pauzes om zoom-moeheid te voorkomen. Al met al heb ik erg veel geleerd!
Krijgh
In korte tijd veel geleerd, veel handvatten meegekregen. Voldoende interactie en tijd om je eigen vraagstukken in beeld te brengen. Ik had behoefte aan een goede structuur en hoe goede memo's te...In korte tijd veel geleerd, veel handvatten meegekregen. Voldoende interactie en tijd om je eigen vraagstukken in beeld te brengen. Ik had behoefte aan een goede structuur en hoe goede memo's te formuleren. Dit is gelukt en ik heb zin om met deze kennis aan de slag te gaan!
Charlotte Cords
Ik heb dit echt als een super leerzame, leuke cursus ervaren. Philip is een ontzettend enthousiaste, geduldige en vriendelijke docent die de tijd neemt om uitleg te geven en aandacht heeft voor...Ik heb dit echt als een super leerzame, leuke cursus ervaren. Philip is een ontzettend enthousiaste, geduldige en vriendelijke docent die de tijd neemt om uitleg te geven en aandacht heeft voor iedereen.
Ik heb in 8 weken tijd echt super veel geleerd en meen het als ik zeg dat ik het jammer vind dat de cursus erop zit!
Esther Veenman
Goede combinatie van luisteren en opdrachten maken. Er werden handige tips gegeven en het was fijn om uitgebreid in te gaan op elk deel van een wetenschappelijk artikel. Ik vond de sessies wel...Goede combinatie van luisteren en opdrachten maken. Er werden handige tips gegeven en het was fijn om uitgebreid in te gaan op elk deel van een wetenschappelijk artikel. Ik vond de sessies wel lang duren doordat het via zoom werd gegeven, maar ik begrijp dat er nu geen andere opties zijn.
Babette Kuiper
De cursus geeft een hoop handvaten voor het schrijven van een wetenschappelijke tekst. De oefeningen maken je bewust van gebruik van woorden en grammatica. Door actief met teksten van andere bezig...De cursus geeft een hoop handvaten voor het schrijven van een wetenschappelijke tekst. De oefeningen maken je bewust van gebruik van woorden en grammatica. Door actief met teksten van andere bezig te zijn ben je meer bewust van fouten die jezelf ook maakt.
Mahomedradja
De docennt geeft m.i. handige, praktische tips voor het schrijven van een wetenschappelijk artikel. Ik ben me bewust geworden van valkuilen die ik eerder maakte en dat was het doel voor mij bij deze...De docennt geeft m.i. handige, praktische tips voor het schrijven van een wetenschappelijk artikel. Ik ben me bewust geworden van valkuilen die ik eerder maakte en dat was het doel voor mij bij deze cursus. Philip is m.i. een bekwame docent die op een prettige manier onderwijs geeft en iedereen mee kan krijgen; ik zou hem aanraden. De leeromgeving is duidelijk en makkelijke te bedienen.
Bart van der Meer
The flipping the classroom format(preparing homework while using class to actually do the exercises) really worked well for me. Also the best thing about Philips teaching style is that he...The flipping the classroom format(preparing homework while using class to actually do the exercises) really worked well for me. Also the best thing about Philips teaching style is that he clearly explains the learning goals of all assignments and why he does what he does. Furthermore, this course really helped me to prioritize working on the first draft of my article. Philips knowledge is outstanding and he is able to explain thinks very clearly. Besides that he is very helpfull and easaly approachable. So all in ll, a great course from a great teacher.
Eric Onderdelinden
Zeer praktisch met een gode mix van theorie en praktisch oefenen. Ook de mix van disciplines helpt zeker, om te ontdekken wat vakgebied specifiek is en wat generiek. Ik had deze cursus eerder moeten...Zeer praktisch met een gode mix van theorie en praktisch oefenen. Ook de mix van disciplines helpt zeker, om te ontdekken wat vakgebied specifiek is en wat generiek. Ik had deze cursus eerder moeten doen, had me weken of wellicht maanden (her)schrijwerk bespaard.
Daud van Zijll Langhout
Gea Wisse weet de cursus met passie over te brengen...Een leerzame en inhoudelijk goede cursus. Eén waarin een goede balans is tussen theorie en het integreren van de dagelijkse praktijk.
Gea Wisse weet de cursus met passie over te brengen wat het prettig maakt om aan deze online cursus deel te nemen.
Een suggestie is het vereenvoudigen om aan de online cursus deel te kunnen nemen.