Leerzame training die gelijk toepasbaar is in de praktijk. De docent zelf weet goed je aandacht bij de les te houden en dit zou ik een ieder kunnen aanraden. Even weer een opfriscursus voor...Leerzame training die gelijk toepasbaar is in de praktijk. De docent zelf weet goed je aandacht bij de les te houden en dit zou ik een ieder kunnen aanraden. Even weer een opfriscursus voor iedereen die dit goed kan gebruiken.
Boer
Prima training, fijne slides en opbouw, ik had nog wel wat meer willen oefenen met mijn eigen teksten. Er werd wel steeds eigen tekst getoond, maar veel voorbeeldteksten werd er gebruikt. Ik had het...Prima training, fijne slides en opbouw, ik had nog wel wat meer willen oefenen met mijn eigen teksten. Er werd wel steeds eigen tekst getoond, maar veel voorbeeldteksten werd er gebruikt. Ik had het nog waardevoller gevonden als dit iets meer mijn eigen teksten waren geweest.
Petra van Gelsdorp
Het was een goede training, verliep vlot. Veel goede en bruikbare tips.Denk dat het nog effectiever is als dit uit een aantal losse trainingen zou bestaan. Alle informatie in 1 dag is wat veel en...Het was een goede training, verliep vlot. Veel goede en bruikbare tips.Denk dat het nog effectiever is als dit uit een aantal losse trainingen zou bestaan. Alle informatie in 1 dag is wat veel en als we dat verspreiden over meerdere momenten kan je dit meteen toepassen in de praktijk.
Ilse Dronkert
Leuke training, was iets praktischer dan de vorige training (basistraining begrijpelijk schrijven). Dat vond ik erg prettig. Heb het gevoel dat ik weer een stapje heb gezet in de goede richting....Leuke training, was iets praktischer dan de vorige training (basistraining begrijpelijk schrijven). Dat vond ik erg prettig. Heb het gevoel dat ik weer een stapje heb gezet in de goede richting. Niveau van de groep was redelijk hetzelfde, waardoor we ook veel van elkaars teksten konden leren.
Jeffrey Elsperman
Goede uitleg. Het dictee aan het einde was een goede test om je kennis direct toe te passen. Het was een fijne cursus. Een aanrader voor een ieder. Peter weet goed de aandacht van de leerlingen vast...Goede uitleg. Het dictee aan het einde was een goede test om je kennis direct toe te passen. Het was een fijne cursus. Een aanrader voor een ieder. Peter weet goed de aandacht van de leerlingen vast te houden, mijn complimenten hiervoor. Ook fijn dat er naslagwerk wordt aangeboden om thuis verder mee aan de slag te kunnen.
Reijnen
Duidelijke training. Heel fijn om alles weer even te herhalen, er zakt toch veel weg. De interactie was ook top en het was fijn om veel te kunnen oefenen. Ook erg fijn dat we veel naslagwerk mee...Duidelijke training. Heel fijn om alles weer even te herhalen, er zakt toch veel weg. De interactie was ook top en het was fijn om veel te kunnen oefenen. Ook erg fijn dat we veel naslagwerk mee krijgen.
Inger Baks-Zweijtzer
Een hele leerzame cursus. Alle regeltjes komen aan bod en heeft mijn kennis flink opgefrist. Peter legt alles op een fijne manier uit. Tevens staat Peter open voor alle vragen. Geen vraag te gek.Een hele leerzame cursus. Alle regeltjes komen aan bod en heeft mijn kennis flink opgefrist. Peter legt alles op een fijne manier uit. Tevens staat Peter open voor alle vragen. Geen vraag te gek.
Jan van de Lagemaat
Zeer prettige manier van onderwijs geven. Alle belangrijke punten kwamen aanbod. De docent was enthousiast en dat stimuleert mij enorm. Hiermee raak ik meer zelfvetrouwd met het schrijven. Hartelijk...Zeer prettige manier van onderwijs geven. Alle belangrijke punten kwamen aanbod. De docent was enthousiast en dat stimuleert mij enorm. Hiermee raak ik meer zelfvetrouwd met het schrijven. Hartelijk dank!
Vanlangendonck
Ik vond het een nuttige training met een evenwichtige combinatie van theorie en praktische oefeningen. Door het volgen van de training beschik ik over handvatten waarmee ik heldere en...Ik vond het een nuttige training met een evenwichtige combinatie van theorie en praktische oefeningen. Door het volgen van de training beschik ik over handvatten waarmee ik heldere en gestructureerde beleidsteksten kan schrijven. Gea is een heel fijne trainer.
Alberga
De cursus zat goed in elkaar; fijn dat de cursus digitaal gegeven kon worden! Heb veel geleerd, oa over hoe je structuur aanbrengt in je tekst en wat veelvoorkomende valkuilen zijn.