8.2/10
Kwaliteit training
Service en klantvriendelijkheid

S. Karim

Leuke, enthousiaste trainer. Erg professioneel. Goede samenhang tussen theorie en praktijk. De locatie was goed bereikbaar. Zowel met de auto als met het openbaar vervoer. Heerlijke lunch. Zeker... Leuke, enthousiaste trainer. Erg professioneel. Goede samenhang tussen theorie en praktijk. De locatie was goed bereikbaar. Zowel met de auto als met het openbaar vervoer. Heerlijke lunch. Zeker een aanrader!

Jan-Dick den Das

Erg goede training, Gea Wisse leidt je op een prettige manier door de stof heen. Een training die erg op de praktijk is gericht. Fijne locatie, goed bereikbaar net auto en openbaar vervoer en goede... Erg goede training, Gea Wisse leidt je op een prettige manier door de stof heen. Een training die erg op de praktijk is gericht. Fijne locatie, goed bereikbaar net auto en openbaar vervoer en goede lunch.

Cees Steur

Trainer Gea heeft veel knowhow en weet de lesstof op een leuke en inspirerende manier over te brengen. Een goede cursus die je laat stil staan bij notitie-/tekstopbouw, argumentaties en meekrijgen... Trainer Gea heeft veel knowhow en weet de lesstof op een leuke en inspirerende manier over te brengen. Een goede cursus die je laat stil staan bij notitie-/tekstopbouw, argumentaties en meekrijgen van stakeholders. Ik neem veel praktische tips mee in mijn bagage!

Carin Maas

Goede balans theorie en oefening. En veel mooie voorbeelden! De uitleg van Gea helpt enorm om direct in de praktijk aan de slag te gaan. Niet alleen voor mezelf en mijn eigen teksten, maar ook voor... Goede balans theorie en oefening. En veel mooie voorbeelden! De uitleg van Gea helpt enorm om direct in de praktijk aan de slag te gaan. Niet alleen voor mezelf en mijn eigen teksten, maar ook voor het lezen van teksten van anderen.

Zoë Wesstein

Het was een goede en duidelijke training. Tijdens de training hebben we veel concrete tips en tricks gehad voor het schrijven van creatief en commerciële teksten. Tijdens de training hebben we veel... Het was een goede en duidelijke training. Tijdens de training hebben we veel concrete tips en tricks gehad voor het schrijven van creatief en commerciële teksten. Tijdens de training hebben we veel terug gekoppeld naar de eigen teksten. Persoonlijk vindt ik dat je hier veel van leert.

Eigenlijk is de tijd die je hebt te kort, omdat er zoveel informatie is die gegeven kan worden. Wellicht is het handig om een deel twee van de training op te stellen. Zodat je aan de slag kan met het eerste deel en hier verder op in kan gaan in het tweede deel van de training op een andere dag.

Michael Aponno

Goede uitleg, rustig en duidelijk.
Goede uitleg, rustig en duidelijk.
Een dag voor dit onderwerp is eigenlijk te kort. Maar heel wat tips&tricks meegekregen waar ik zeker wat aan heb. De locatie was erg fijn, makkelijk te bereiken met het OV.

anoniem

De trainer was competent en uit de cursus heb ik verschillende tips gehaald voor het schrijven van commerciële teksten. De cursus had wel iets dieper mogen ingaan op de behoeften van de deelnemers... De trainer was competent en uit de cursus heb ik verschillende tips gehaald voor het schrijven van commerciële teksten. De cursus had wel iets dieper mogen ingaan op de behoeften van de deelnemers die van tevoren op de vragenlijst ingevuld moesten worden. Dat was waarschijnlijk beter gelukt met de helft van het aantal deelnemers. Ik had het verder fijn gevonden om met teksten van andere deelnemers te werken, om te zien hoe anderen schrijven, wat anderen kunnen verbeteren en daar ook voor mezelf inspiratie uit te halen. De pauzes in de cursus waren prettig, maar zo viel er ook heel wat tijd weg die 'nuttiger' besteed had kunnen worden.

M. Kölker

Een goed verzorgde training met een enthousiaste trainer die weet waar ze het over heeft. Ik neem de creatieve oefeningen om los te komen van de tekst zeker mee.

Ik heb wel het idee dat...

Ik heb wel het idee dat de dag te kort is voor de twee elementen van de training (creatief en commercieel). Hierdoor heb ik het gevoel dat de dag/training nog niet af is. Ik had graag nog meer met CTA en invalshoeken gewerkt.

Joanne van Gurp

Er zat een hoop vaart in de training en het was d.m.v. allerlei opdrachten interactief. Ik kon het goed volgen en het sloot aan bij mijn verwachtingen. Ik vond de online leeromgeving duidelijk en... Er zat een hoop vaart in de training en het was d.m.v. allerlei opdrachten interactief. Ik kon het goed volgen en het sloot aan bij mijn verwachtingen. Ik vond de online leeromgeving duidelijk en makkelijk om mee te werken. Wel was het opslaan in de leeromgeving soms een beetje vaag, ik zelf gewoon alles bijgehouden in een word document. Docent vond ik goed, bekwaam en vriendelijk. Wel had ik iets meer verwacht van de feedback op mijn vooraf ingestuurde teksten. Wellicht was het daar te druk voor.

claudia messemaker

Goede oefeningen en daarna uitleg over de oefening. Kennis van zaken was ook zeer goed. Zeer verzorgde locatie/dag, ook eet-en drank voorzieningen. Netjes en schoon. Niveau was haalbaar. Af en toe... Goede oefeningen en daarna uitleg over de oefening. Kennis van zaken was ook zeer goed. Zeer verzorgde locatie/dag, ook eet-en drank voorzieningen. Netjes en schoon. Niveau was haalbaar. Af en toe begreep ik de oefeningen niet helemaal maar dat is wellicht door de geringe ervaring in schrijven, gevoel dat dat na vandaag een stuk beter is.