8.2/10
Kwaliteit training
Service en klantvriendelijkheid

Bo Terpstra

The course was excellent. Amal adapts to the needs of the group and does this with a fair amount of humor. I would wholehartedly recommend this course to anyone writing a dissertation.

Jolanda Westera

Voor mij was de cursus heel leerzaam: opfrissen van de Engelse grammatica maar vooral het direct toepassen van de besproken stof door aan je eigen artikel (verder) te werken en daar vervolgens... Voor mij was de cursus heel leerzaam: opfrissen van de Engelse grammatica maar vooral het direct toepassen van de besproken stof door aan je eigen artikel (verder) te werken en daar vervolgens feedback op te krijgen van de trainer, een medecursist of de hele groep. Echt een aanrader!

Malon van der Toorn

Informele sfeer (fijn!) en erg aardige docente die ook erg kritisch was. Veel lesstof en oefeningen in een korte tijd, dus je moet wel snel schakelen. Ik vond het erg fijn dat de docente veel... Informele sfeer (fijn!) en erg aardige docente die ook erg kritisch was. Veel lesstof en oefeningen in een korte tijd, dus je moet wel snel schakelen. Ik vond het erg fijn dat de docente veel persoonlijke aandacht aan de cursisten gaf en persoonlijke tips. Verder had ze ook al mijn teksten van feedback voorzien, die ik mee naar huis kon nemen.

Tijdink

We hadden een hele fijne trainer. Ze gaf veel theorie en praktische informatie. Ook hebben we veel oefeningen gedaan en samen besproken. Dat was heel prettig. Tevens heeft ze de ingestuurde teksten... We hadden een hele fijne trainer. Ze gaf veel theorie en praktische informatie. Ook hebben we veel oefeningen gedaan en samen besproken. Dat was heel prettig. Tevens heeft ze de ingestuurde teksten voorzien van commentaar en advies. Ondanks de verschillende niveaus, gaf ze per deelnemer gerichte tips.
BCN is een hele fijne trainingslocatie. Goed eten/drinken, internet en heel goed bereikbaar met OV.

Tanja de Nijs

Ik heb veel geleerd van deze training! Miriam Kerver is een prettige docent die veel praktische kennis deelt over helder schrijven. De oefeningen zijn verrassend leuk en bieden veel nieuwe... Ik heb veel geleerd van deze training! Miriam Kerver is een prettige docent die veel praktische kennis deelt over helder schrijven. De oefeningen zijn verrassend leuk en bieden veel nieuwe inzichten. Extra fijn: De naslagwerken die ik kan downloaden van de digitale omgeving. Top!

Rita van der Schriek-Hermans

Ik vond het een zeer leerzame en interactieve cursus. De docent maakt op een speelse manier de materie toegankelijk. Een echte aanrader voor mensen die hun Nederlands wil opfrissen of de nieuwe... Ik vond het een zeer leerzame en interactieve cursus. De docent maakt op een speelse manier de materie toegankelijk. Een echte aanrader voor mensen die hun Nederlands wil opfrissen of de nieuwe spelling eigen willen maken.

Frederique Roskam

Ik heb super veel geleerd. Heel fijn om deze cursus gedaan te hebben. Peter Legde alles goed uit en ik begreep alles snel en daardoor kan ik dit makkelijk meenemen in het dagelijks leven.

Bouchra Azzaoui

Zeer leerzaam! Regels die ik in mijn werk en uiteraard in mijn dagelijks leven kan toepassen.
Peter neemt de tijd, legt goed uit en geeft handvaten mee! Voor een opfriscursus is het perfect.

Veenendaal

Juiste punten en informatie en een super sfeer. Peter weet hoe hij de aandacht moet krijgen en ook hoe hij ervoor kan zorgen dat het geen saaie boel wordt!een pluim voor jullie!

Marlies Rekkers

Fijne en inspirerende training. Je leert niet alleen beter Engels schrijven qua grammatica, maar ook veel over tekstopbouw en tekstconstructie. Trainer gaf goed les, met soms mooie visuele... Fijne en inspirerende training. Je leert niet alleen beter Engels schrijven qua grammatica, maar ook veel over tekstopbouw en tekstconstructie. Trainer gaf goed les, met soms mooie visuele ondersteuning of aansprekende voorbeelden. Huiswerk was wel veel en werd (te) snel medegedeeld aan het einde van een sessie, zodat ik in het eerste deel van de training een aantal keer niet goed paraat had wat de opdrachten waren en hoe die moesten worden ingeleverd.Ik heb veel geleerd van het elkaar als deelnemers feedback geven.
Ik zou deze cursus zeker aanbevelen, maar alleen in het geval als je al een artikel klaar hebt, wat als werkmateriaal kan dienen.