Veel en interessante informatie, welke duidelijk is uitgelegd. Veel basis informatie, alleen was dit erg breed. De medecursisten hadden ieder een ander doel, waardoor er niet goed ingespeeld kon...Veel en interessante informatie, welke duidelijk is uitgelegd. Veel basis informatie, alleen was dit erg breed. De medecursisten hadden ieder een ander doel, waardoor er niet goed ingespeeld kon worden op mijn specifieke behoeften.
Miranda de Groot
Een hoop geleerd maar ik had graag wat meer zelf teksten geschreven die dan worden gecontroleerd i.p.v. een tekst aanpassen. Locatie was prima en heel goed bereikbaar. Gedurende de dag werd...Een hoop geleerd maar ik had graag wat meer zelf teksten geschreven die dan worden gecontroleerd i.p.v. een tekst aanpassen. Locatie was prima en heel goed bereikbaar. Gedurende de dag werd alles goed verzorgd.
A. Rambali
Inhoudelijk veel nuttige informatie en tips ontvangen om webteksten te verbeteren. Echter weinig klassikale praktijkopdrachten. Wel positief dat je aan het eind van de cursus nog wel extra...Inhoudelijk veel nuttige informatie en tips ontvangen om webteksten te verbeteren. Echter weinig klassikale praktijkopdrachten. Wel positief dat je aan het eind van de cursus nog wel extra opdrachten kunt maken om de kennis toe te passen.
de Jong
Kan beter: Meer oefeningen die gelijk beoordeeld worden, gelijk met groep/trainer kijken naar hoe het ook anders kan. Kwestie van tijd (en grootte groep) natuurlijk, wat dat betreft zou...Kan beter: Meer oefeningen die gelijk beoordeeld worden, gelijk met groep/trainer kijken naar hoe het ook anders kan. Kwestie van tijd (en grootte groep) natuurlijk, wat dat betreft zou meerdaagse training misschien ook goed zijn.
Of minder aandacht voor vindbaarheid, en meer voor stijl.
Locatie prima bereikbaar, lunch en koffie- en theevoorziening prima.
van Naarden
Er werd gekeken naar de behoefte en niveau van de groep, hier werd het lesprogramma op afgestemd. De opbouw was voldoende afwisselend met klassikaal en individuele opdrachten. Veel pauzes en het...Er werd gekeken naar de behoefte en niveau van de groep, hier werd het lesprogramma op afgestemd. De opbouw was voldoende afwisselend met klassikaal en individuele opdrachten. Veel pauzes en het eten is goed geregeld. Bij twijfel gewoon doen!
Hans Reijns
Leuke presentatie, dynamiek, goed tempo en veel leuke voorbeelden maakte de cursus leuk om te volgen. Elsbeth is een leuke spontane vrouw die met veel plezier de lessen geeft zodat de dag snel...Leuke presentatie, dynamiek, goed tempo en veel leuke voorbeelden maakte de cursus leuk om te volgen. Elsbeth is een leuke spontane vrouw die met veel plezier de lessen geeft zodat de dag snel voorbij gaat!
Matthijs Hubbeling
Zeer leuke en leerzame opleiding. De trainer weet het 2dagen lang leuk te maken en je te enthousiasmeren om verder te gaan met de materie.
Ik raad deze opleiding zeker aan.
Paul Klaassen
Het was een zeer inspirerende training. Elsbeth was een enthousiaste trainer die goed inspeelt op de vragen van de groep. De locatie en voorzieningen waren prima. Heerlijke lunch! Soms lag het tempo...Het was een zeer inspirerende training. Elsbeth was een enthousiaste trainer die goed inspeelt op de vragen van de groep. De locatie en voorzieningen waren prima. Heerlijke lunch! Soms lag het tempo wat hoog maar gelukkig kon je dit later nog eens nakijken in de slides.
Yvonne Tilborg-Drielinger
Een erg leuke opleiding. Elsbeth was zeer enthousiast en trok ons daar in mee. Leuke opdrachten en veel goede tips die je meteen kan toepassen in de praktijk. Locatie was perfect.
Sofie Uiterwijk
Goed om te oefenen met eigen teksten maar voor mijzelf iets lastiger...Hele duidelijke training met veel praktijkvoorbeelden. Fijne afwisseling tussen theorie, testjes en eigen teksten.
Goed om te oefenen met eigen teksten maar voor mijzelf iets lastiger omdat ik veel korte teksten schrijf. Gelukkig kon Miriam hier alsnog bij helpen.
Wellicht ook handig om een aantal oefenteksten ter beschikking te stellen voor deelnemers die nog moeten beginnen met schrijven. Ook misschien een idee om een tweede dagdeel toe te voegen aan training om daarin meer te oefenen met de theorie van dag één.