Snelle levering.

Daphne van 't Woudt

Goed. Bestelling werd vrijwel direct bij elkaar gepakt en opgestuurd. De volgende dag had ik heb al binnen.

Snel duidelijk goede site

Goede kwaliteit

Duchess of Bedford

Goede producten. Snelle levering. Goede klantenservice.

Er was 1 product niet op voorraad en daar werd ik meteen over gebeld, zodat we konden overleggen hoe we dit konden oplossen. We hebben het naar tevredenheid kunnen oplossen.

Van Welie Taarten

Goede ervaring

nee

Van collega's had ik gehoord hoe super alles geregeld was, dus daarom had ik een bestelling geplaatst bij Taartoutlet. Het systeem bleef iedere keer hangen tijdens het bestellen. Dus 's avonds... Van collega's had ik gehoord hoe super alles geregeld was, dus daarom had ik een bestelling geplaatst bij Taartoutlet. Het systeem bleef iedere keer hangen tijdens het bestellen. Dus 's avonds nogmaals geprobeerd en toen het eindelijk. Op de bestelling duidelijk aangegeven dat de bestelling op een ander adres geleverd moest worden. De bestelling werd toch op het factuuradres geleverd, waardoor het beschadigd was. Daarna kreeg ik een betalingsherinnering van de "eerste" bestelling die ik niet doorgestuurd kreeg. Ik heb toen een email gestuurd ivm de klacht van het verzenden en de betalingsherinnering. Over het verzenden kreeg ik een reactie maar over de betalingsherinnering kreeg ik geen reactie. Dit was de laatste keer dat ik iets bij Taartoulet bestel.

ghys marie-paul

Het was de eerste keer dat ik iets bij jullie bestelde, en ben er super tevreden over. Het zal in de toekomst zeker nog eens gebeuren

De snelheid waarmee het product is verzonden

Ouwel en cc plaatjes frozen besteld, was top