Prima snelle afhandeling

Anita

Uitstekend

Goede website. Makkelijk te bestellen. Zeer snelle aflevering

Taarten van Monique

Inkopen gedaan voor mijn taarten

Nvt

Leuke winkel met een breed assortiment

Zeer prettige ervaring. Er staat duidelijke informatie op de website en levering kwam vrij snel binnen. Alle spullen zijn van zeer goede kwaliteit.

Misschien de doos wat netter en beter inpakken, maar verder geen punt.

Matthijs

Groot aanbod, makkelijk te bestellen en inderdaad een snelle levering (voor 15:00u besteld is de volgende in huis)

Snelle levering em goede prijs/kwaliteit

Prima - alleen de levertijd werd niet vermeld - niet op de site en niet op de mail van de bestelling

Het is bij afhalen onduidelijk hoe snel een bestelling klaar staat. Verder werd er de laatste keer gemopperd dat ik niet via de webshop maar per mail besteld had, terwijl dit absoluut niet het geval... Het is bij afhalen onduidelijk hoe snel een bestelling klaar staat. Verder werd er de laatste keer gemopperd dat ik niet via de webshop maar per mail besteld had, terwijl dit absoluut niet het geval was. Klantvriendelijkheid laat nog al eens te wensen over. Ik kom hier enkel nog veelvuldig vanwege de prijs en gebrek aan concurrentie met een gelijkaardig groot assortiment.

Groot assortiment en goedkoop

Reactie Taartoutlet:

Als een klant kiest om een bestelling af te halen krijgt de klant een mail als de bestelling klaar ligt om af te halen. Ik weet niet wat hier duidelijker aan zou kunnen. Over het... Als een klant kiest om een bestelling af te halen krijgt de klant een mail als de bestelling klaar ligt om af te halen. Ik weet niet wat hier duidelijker aan zou kunnen. Over het "gemopper" zullen we contact opnemen met de klant, dit is uiteraard niet klantvriendelijk. We zullen dit ook bespreken met ons personeel.

Ik bestel voor de 2de keer bij dit bedrijf. Ze zijn niet te duur. Je bestelling wordt heel snel geleverd.