Mijn eerste ervaring is goed. De ene dag bestelt de andere dag in huis.

Geweldige snelle levering en een voortreffelijke aftersales.

Goed! Snelle levering. Goed ingepakt

Jenny

Kan beter. Contact opgenomen met bedrijf via email om te vragen hoe lang mijn product houdbaar zou zijn, nooit een antwoord gekregen.
Ook vond ik de kwaliteit van de frosting paper niet mooi....
Ook vond ik de kwaliteit van de frosting paper niet mooi. Het zou heel scherp moeten zijn, en mooie heldere kleuren, maar was ook niet zo. Ik ga deze dus ook niet gebruiken voor de taart.

Goedkoop en snel bezorgd.

Reactie Taartoutlet:

Onze prints zijn altijd van uitstekende kwaliteit, nooit klachten over. De kleuren zijn helder en mooi, zeker op een frosting. Blijkbaar is er bij deze print wel iets misgegaan. We hebben de klant... Onze prints zijn altijd van uitstekende kwaliteit, nooit klachten over. De kleuren zijn helder en mooi, zeker op een frosting. Blijkbaar is er bij deze print wel iets misgegaan. We hebben de klant uitgenodigd een foto van de print te sturen zodat we kunnen kijken wat er aan de hand is en desnoods een nieuwe print kunnen sturen. Jammer dat dit niet aan ons gemeld is, als de print echt niet goed is krijgt de klant meteen een nieuwe.

Saskia Wiersma

Supergoed

Super gemakkelijk en supermooie produkten

Het is de eerste maal dat ik bij jullie bestel,super tevreden.
Snelle levering,grote keuze in de webshop !!!

super snelle levering naar Belgie :)

Eigen ontwerp was geheel naar wens ontvangen.

Geen goede ervaring met deze bedrijf. Bestelling is snel geleverd maar als je het retour wil sturen reageren ze erg traag. Ze antwoorden op hun emails ook erg traag. Ik zit nu al weken mijn geld op... Geen goede ervaring met deze bedrijf. Bestelling is snel geleverd maar als je het retour wil sturen reageren ze erg traag. Ze antwoorden op hun emails ook erg traag. Ik zit nu al weken mijn geld op te wachten. Ik kreeg 1 week geleden een e-mail dat ze zouden het geld terug storten..eindelijk..nou ben weer 1 week verder en nog steeds geen geld..zo lang als je tevreden klant bent en blijf bestellen gaat het prima maar als je spullen wil op retour sturen (waar je gewoon recht op heb!!!!) Zijn ze niet eens zo klantvriendelijk meer.

Reactie Taartoutlet:

Wij doen ons uiterste best om onze klanten tevreden te stellen. Helaas sluipt er wel eens een onzorgvuldigheid in. De klant is gemaild en we gaan kijken waar het probleem ligt. En natuurlijk naar... Wij doen ons uiterste best om onze klanten tevreden te stellen. Helaas sluipt er wel eens een onzorgvuldigheid in. De klant is gemaild en we gaan kijken waar het probleem ligt. En natuurlijk naar een oplossing zoeken.

Majolein Naus

Snelle en goede service!!! Website duidelijk en overzichtelijk.